Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πάει Σλοβακία η Εθνική χάντμπολ ανδρών

Πηγή: http://www.sport-fm.grΤα φιλικά που θα δώσει η Εθνική χάντμπολ στη Σλοβακία ήταν η σημαντικότερη απόφαση που πήρε η ΟΧΕ στο ΔΣ που πραγματοποίησε την Πέμπτη.  
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τα συγκεκριμένα ματς για την καλύτερη προετοιμασία του, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Βέλγιο και Ολλανδία. Επίσης, εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων ανδρών και γυναικών. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
«Στη 12η συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: 
- Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 με Ολλανδία (30/10) και Βέλγιο (3/11), η οποία περιλαμβάνει δύο φιλικά στη Σλοβακία το διάστημα 26-27 Οκτωβρίου. Αποφασίστηκε ο εντός έδρας αγώνας με το Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων να διεξαχθεί στην Αθήνα. 
- Εγκρίθηκε η εισήγηση της ΚΕΔ για πραγματοποίηση του ετήσιου σεμιναρίου διαιτητών στις 21-22 Σεπτεμβρίου, όπου θα περάσουν από αγωνιστικά και γραπτά τεστ, ώστε να αξιολογηθούν που θα σφυρίξουν στις Εθνικές κατηγορίες. 
- Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις της Α2 γυναικών, Β' Εθνικής ανδρών, που περιλαμβάνουν τον διαχωρισμό των ομίλων, όπως και το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, καθώς και των Κυπέλλων Ελλάδας ανδρών και γυναικών». 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου