Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ Εύκολα η ΑΕΚ, ανατροπή ο Διομήδης

Πηγή: http://www.sentragoal.gr 
Καλύτερη εικόνα εμφάνισε η ΑΕΚ στη δεύτερη ημέρα του «Τουρνουά Φιλίας» επικρατώντας με 32-21 του Ποσειδώνα Λουτρακίου πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη κατά διαστήματα πρόσφερε καλό θέαμα, ενώ η ομάδα του Νίκου Γραμματικού μέχρι το 40' ήταν αρκετά ανταγωνιστική με το σκορ να είναι στο 17-16.
«Είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή εικόνα. Σαφέστατα ήταν καλύτερη από το πρώτο ματς. Φυσικά έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Στο τελευταίο 20λεπτο η ποιότητά μας και οι περισσότερες επιλογές που είχαμε μας έδωσαν και μία μεγάλη διαφορά στο σκορ» σχολίασε ο Αρβανίτης, ενώ ο Γιώργος Πέρρος είπε: «Σταθήκαμε πολύ καλά μέχρι το 45' με καλή κυκλοφορία, υπομονή και σωστές επιλογές. Μετά μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας».
Πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με την προηγούμενη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση ο Διομήδης επικράτησε με 21-18 του Δούκα ο οποίος είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, έχοντας λύσεις από την περιφέρεια και γκολ στην κόντρα με τον Τζηρά (4) με το ημίχρονο να κλείνει 10-7 και τη διαφορά να φτάνει στο +6 (15-9). Ο Διομήδης μείωσε το σκορ και με ένα σερί 5-0 και μετέτρεψε το 18-16 (55') σε 18-21 με τον Κεδέρη είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα.
«Κρατάμε ότι δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και πήραμε ένα ματς που έδειχνε χαμένο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση. Εχουμε στηρίξει την προετοιμασία μας πάνω στο γρήγορο παιχνίδι και φέτος πρέπει να έχουμε το εύκολο γκολ στην κόντρα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το πράξουμε σε απόλυτο βαθμό» τόνισε ο Δμητρούλιας, ενώ ο Κρανάκης δεν ήταν ευχαριστημένος: «Στο τέλος, λάθη, κακές επιστροφές και απειρία μας στέρησαν την νίκη. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Περιμένω από κάποιους παίκτες να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες».
Τελικό ο ΠΑΟΚ, καλά στοιχεία ο ΤρουμπέταςΟ ΠΑΟΚ έκανε δύο νίκες στην πρώτη ημέρα του τουρνουά που διοργανώνει ο Αερωπός στην Εδεσσα με τη συμμετοχή των ομάδων της Α1 Ανδρών από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα θα διεκδικήσει την πρωτιά στο τουρνουά, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο νέο απόκτημα των Θεσσαλονικιών, τον Σέρβο αριστερόχειρα Νένατ Τρουμπέτας που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σήμερα ο ΠΑΟΚ (4 μ.μ.) θα αγωνιστεί στον τελικό με τον Αερωπό που είχε μία νίκη και μία ισοπαλία.
Τα χθεσινά αποτελέσματα (σε παρένθεση το ημίχρονο): Αερωπός Εδεσσας- ΧΑΝΘ 26-26 (14-12), Φίλιππος Βέροιας- Φοίβος Συκεών 24-22 (9-14), ΧΑΝΘ- ΓΑΣ Κιλκίς 21-25 (11-16), ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας 27-20 (21-10), Αερωπός Έδεσσας- ΓΑΣ Κιλκίς 28-21 ( 16-14), Φοίβος- ΠΑΟΚ 18-24 (11-15).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου