Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ορμή Λούξ: Με νέο προπονητή και φιλικά στο Καρπενήσι

Πηγή : EvrytaniaSport: http://evrytaniasport.blogspot.com
 
Την απόκτηση του Δανού Søren Jeppesen ανακοινώνει η Ορμή Λουξ.Η συμφωνία με την Ορμή Λουξ οριστικοποιήθηκε έπειτα και από την παρουσία του Δανού στο 20ήμερο Camp που διοργάνωσε η πατρινή ομάδα για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στην Πάτρα, όπου και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στη διοίκηση. Το προπονητικό επιτελείο θα συμπληρώνουν η Τάνια Πένεφ, όπως επίσης και η Χαρά Μαργαρίτη με τεχνικό σύμβουλο τον Αλέκο Μεντζελόπουλο.
Ο 39χρονος Δανός τεχνικός γεννήθηκε στο Lübeck της Δανίας. Κατά την περίοδο '07-'08 κατέκτησε την 4η θέση στην 1η κατηγορία Νορβηγία με την Bjørnar και αργυρά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα κοριτσιών κάτω των 20, ενώ το '09-'11, σαν προπονητής στην ομάδα αγοριών κάτω των 18 του Sandnes Handball Club, προκρίθηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των 36 καλύτερων ομάδων κάτω των 18 στη Νορβηγία.Υπεύθυνος για 2 χρόνια για το ξεκίνημα ενός handballschool στο Stavanger από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Νορβηγίας, ενώ ακολουθεί την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Δανίας τα τελευταία 8 χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σαν σχολιαστής ραδιοφωνικού σταθμού της Δανίας Τα τελευταία 10 χρόνια είναι κύριος σχολιαστής σε κορυφαίους αγώνες για διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ έχει διδάξει σε αρκετά σχολεία handball στη Δανία.
Η προπονητική του εμπειρία:
Περίοδος Ομάδα
88-94 Gauerslund IF
94-95 Brønderslev IF
95-96 Gauerslund IF
96-98 HSR
98-99 Vestbyens HK
99-00 Gauerslund HK
01-02 Ikast/Bording EH
02-03 Vejle/Bredballe
05- Dec 05 Grotta, Iceland
06-07 Træff , Norway
07-08 Bjørnar, Norway
08-09 SIF Handball, Norway
09-11 Sandnes HK Norway
11-12 HSG Bad Wildungen Germany (1 Bundesliga)
12-13 TSV Travemünde Germany (2 Bundesliga)
3 φιλικά Ορμή Λούξ-Σάμπατς στο Καρπενήσι(6-8 Σεπτεμβρίου)
Ταξιδεύει ξανά στο Καρπενήσι η ομάδα χάντμπολ των γυναικών Ορμή Λουξ, που είχε έρθει στο Καρπενήσι τον περασμένο Οκτώβριο, για να αντιμετωπίσει της Εθνική γυναικών.
Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη η Ορμή θα βρεθεί στο Καρπενήσι το διάστημα 6-8 Σεπτεμβρίου και από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο προπονητικό κέντρο με την Σέρβικη Σάμπατς. Μάλιστα οι «λέαινες» του Δανού Σόρεν Τζέπεσεν θα επισκεφτούν το Σάββατο το Δημαρχείο Καρπενησίου, προκειμένου να προσφέρουν δώρα και αναμνηστικά της ομάδας και των χορηγών τους. Στις 4 Οκτωβρίου η Ορμή θα αγωνιστεί το Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ για το κύπελλο συνομοσπονδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου