Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μεταγραφή βόμβα του Nikolaj Markussen στο Κατάρ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη
Την αποχώρηση του Δανού 2.11
Nikolaj Markussen, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Atletico Madrid. Ο Ισπανικός σύλλογος που πριν από λίγες ημέρες πήρε την μεγάλη πρόκριση στους 8 του Champions League, αναφέρει ότι έχει λύσει το συμβόλαιο της με τον πανύψηλο Δανό ίντερ, μετά από τον απαραίτητο οικονομικό διακανονισμό.
Ο Nikolaj Markussen από τον περασμένο Νοέμβριο μέσω του μάνατζερ του είχα δηλώσει στην διοίκηση του Ισπανικού συλλόγου την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας των μειώσεων που έχει κάνει η Atletico στον μπάτζετ της.
Μεταγραφή του Nikolaj Markussen στο Κατάρ
Βέβαια ο Nikolaj Markussen, πριν λύσει το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο φρόντισε να βρει άλλη ομάδα και σίγουρα πολλά χρήματα. Έτσι μετά τον αγώνα της Κυριακής στο Βερολίνο κόντρα στην Fuchse, ταξίδεψε απ' ευθείας στο Κατάρ όπου και υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο με την Qatar Al Jaish.
Στο παρελθόν είχε ζητηθεί από τον 25χρονο Δανό να παίξει για την Εθνική ομάδα του Qatar, που προετοιμάζεται για το επόμενο Παγκόσμιο πρωταθλήματα που θα γίνει στην Αραβική χώρα, αλλά αυτός είχε αρνηθεί. Όμως οι δρόμοι τους από ότι φαίνεται ξανά συναντιούνται, αφού η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά το Ισπανικό handball.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου