Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Γιόρτασε το Κύπελλο η Νέα Ιωνία

Πηγή: http://www.gazzetta.gr 
Λιτά και «οικογενειακά», μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, η Νέα Ιωνία γιόρτασε σε γνωστό καφέ της περιοχής, όπου βρίσκεται η «έδρα» της, την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ γυναικών.
Μπορεί η οικονομική συγκυρία να είναι δύσκολη, όταν υπάρχει όμως καλή παρέα και διάθεση παντού περνάς καλά. Η Νέα Ιωνία πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στο Αμύνταιο το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία της επί της Αναγέννησης Άρτας και το γιόρτασε σε μια μικρή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/3). Κι ας μην ήταν μπουζούκια συνοδεία… λουλουδοπόλεμου, όπως συνηθιζόταν τις παλιές καλές εποχές.
Λίγο πριν από τα πλέι οφ, και στο κυνήγι του πρωταθλήματος, αθλήτριες και τεχνικό τιμ βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς. Μαζί τους ήταν και το ανδρικό τμήμα του συλλόγου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το παρών στο πάρτι έδωσε και ο πρόεδρος της ΟΧΕ και επί σειρά ετών παράγοντας- αιμοδότης της ομάδας, Παντελής Χατζηιωάννου, ο οποίος για χάρη των κοριτσιών επέλεξε κάποιες από τις μουσικές επιλογές του μαγαζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου