Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εποχή Αντώνη Σαουλίδη στο Φοίβο

Πηγή: http://www.handball.gr/ γράφτηκε από Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για το Φοίβο Συκεών αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδινε σε αγωνιστικό επίπεδο ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.Λίγες ώρες νωρίτερα όμως είχε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι Συκεώτες αλλάζουν σελίδα στη διοικητική δομή. Η ανάληψη της προεδρίας από τον Αντώνη Σαουλίδη σηματοδοτεί τη νέα αυτή σελίδα αφού ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του για τις οργανωτικές του ιδέες από τη θητεία του στο «δικέφαλο». Το ότι δεν έμεινε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ είναι ένα άλλο θέμα ωστόσο, φάνηκε από την εμπλοκή του στον Φοίβο, ότι το άθλημα που του πρόσφερε τόσα πολλά θέλει να το υπηρετήσει και από διοικητικό πόστο.
Γέννημα θρέμμα Συκεώτης είναι άλλωστε ο Α. Σαουλίδης και πλέον χαράζει μια νέα πορεία στην ομάδα του Φοίβου. Μάλιστα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο με την ιδιότητα του νέου προέδρου ο Σαουλίδης μίλησε στους αθλητές και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι το κομμάτι ψυχολογίας το χειρίζεται καλά αφού η ομάδα έδειξε το πάθος που την χαρακτήριζε στο ξεκίνημα της σεζόν και ξεκόλλησε από τους 8 βαθμούς.Οι «πράσινοι» άλλωστε αγνοούσαν τη νίκη έναν ολόκληρο γύρο, δηλαδή από το Νοέμβριο του 2012, όταν τότε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής είχαν επικρατήσει του Φιλίππου με 26-25.
Το νέο σχήμα στα διοικητικά της ομάδας έχει ως εξής: Πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης, Αντιπρόεδρος Χαρης Κυπριανίδης, Γ. Γραμματέας Απόστολος Αγγελάκης, Ταμίας Γιάννης Βαρυτιμιάδης, Ειδ. Γραμματέας Πέτρος Μίγγας, Γενικός αρχηγός Τάσος Κουμπίδης, Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής Αλέξης Καρυπίδης, Σύμβουλος, Αναστάσιος Ζειτινιώτης, Σύμβουλος Φίλιππος Κοπαίδης. Αναπληρωματικό μέλος Δημήτρης Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου