Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Με το ένα πόδι στην Α1 ο ΔΙΚΕΑΣ. Πέρασε κι από το Αίγιο

Πηγή: http://www.handball.gr/ γράφτηκε από Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Ο Πήγασος Αιγίου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 350 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού και γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα του Δικέα με σκορ 26-22.
Ετσι, πλέον η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στους 5 βαθμούς και η Αιγιώτικη ομάδα μόνο με …Θαύμα θα ανατρέψει το σκηνικό στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Συνεπώς, θα περιοριστεί στο κυνήγι της 2ης, ευελπιστώντας ότι μέσω αυτής ίσως μπει από το …παράθυρο στην κορυφαία Κατηγορία του Ελληνικού Χάντμπολ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Τάκη Καρακίτσου δεν μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο στα χεριά τους, κατά διαστήματα έβγαζαν άγχος και επιπλέον η πολύ καλή μέρα του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ήταν οι αιτίες της ήττας.
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και με τέλος του 30λεπτου ο Δικέας πήρε κεφάλι στο σκορ με 2 γκολ διαφορά (10-12). Στην επανάληψη, η Αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε καλύτερα, ξέφυγε με 4 γκολ (10-14) και εν συνεχεία με σωστή διαχείριση κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος (17-20, 22-26).
Να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι διακόπηκε περίπου στο 45’ λόγω έντασης στις κερκίδες μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, ενώ το παρόν στο κλειστό έδωσε και ο άτυχος της χρονιάς Χρήστος Πριόβολος.
Τα δεκάλεπτα: 4-2, 8-10, 10-12 ημ., 11-16, 17-20, 22-26 τελικό.
Πήγασος Αιγίου: (Τ. Καρακίτσος), Αναστασέλος, Γιογκαράκης, Πετρόπουλος 2, Γιούπης, Δημητρουλόπουλος 3, Τσεχαγιάς 5, Αλεξόπουλος 3, Αλυγιζάκης 6, Παπαδόπουλος, Πολίτης, Γκιώνης 2, Γιαννόπουλος 1, Βορύλλας, Πολυδώρου, Τσίρκας, Μαντζιόπουλος.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Φωτό: Νάνσυ Δεληγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου