Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Κομβικό το παιχνίδι στο Άργος

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Η αναμέτρηση του Διομήδη Άργους με τον ΠΑΟΚ (17:00-ΟΤΕ ΤV) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Το αυριανό ματς στο κλειστό της Αγίας Τριάδας αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο ομάδες. Για τους «Λύκους» να «καθαρίσουν» την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, διατηρώντας παράλληλα για 40ο ματς το αήττητο τους, ενώ για τον «δικέφαλο» του Βορρά να ξαναμπεί για τα καλά στην διεκδίκηση της πρωτιάς, αλλά του τίτλου, μειώνοντας στο πόντο την διαφορά του από τον αντίπαλο του.
Ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο του την παράδοση, αφού είναι η μοναδική ομάδα που εδώ και δύο χρόνια έχει κόψει βαθμούς από τον Διομήδη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος! Για την ακρίβεια οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν 37 νίκες και 2 ισοπαλίες από την περίοδο 2010-2011 και στις δύο αντίπαλο είχαν τον ΠΑΟΚ. Πέρσι στο κλειστό του Άργους η ομάδα του Στέλιου Υετίων είχε πάρει τον βαθμό (27-27), ενώ φέτος στο κλειστό της Μίκρας το μεταξύ τους ματς έληξε ξανά ισόπαλο (29-29)!
Μάλιστα το έργο των γηπεδούχων γίνεται ακόμα δυσκολότερο αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή τη φορά εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες Μαστορογιάννη, Δεληγιάννη, δεν θα έχουν στην διάθεση τους ούτε τον βασικό πίβοτ Σωτήρη Μαραγκό!
Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Η απουσία του Μαραγκού με υποχρεώνει να χρησιμοποιήσω έναν από τους νεότερους αθλητές με καθόλου εμπειρία. Θα πρέπει όποιος κληθεί να παίξει αμέσως να συνταχθεί με την χημεία της ομάδας. Θα επενδύσουμε πολύ στην άμυνα μας και εκτιμώ ότι θα έχουμε κόσμο με το μέρος μας παρά το δύσκολο της ώρας. Ξέρουμε ότι αν φύγουμε νικητές από αυτό το ματς θα είμαστε με το ένα πόδι πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις και μας αρέσουν και αυτό ίσως είναι το πιο δύσκολο έως τώρα για το πρωτάθλημα».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων επεσήμανε: «Είναι μια καλή ευκαιρία να πλησιάσουμε στην βαθμολογία και να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση. Έχουμε ξεπεράσει το σοκ της απώλειας κυπέλλου,. Δεν είναι πάντως  ένα ματς χωρίς αύριο.
Οι απουσίες του Διομήδη δεν θα παίξουν ρόλο, είναι μια συγκροτημένη ομάδα έχει μάθει να παίζει με απουσίες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα έχει πολύ σκακιέρα το ματς. Περιμέναμε ο Δούκας να έχει μεγαλύτερη αντίσταση την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ο Διομήδης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια ομάδα που είναι δυσκολοκατάβλητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου