Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ - Υετίων: Από τώρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 32-26 στη Μίκρα, χωρίς να ανεβάσει στροφές και πλέον θα πάει με θετική ψυχολογία στο Άργος για το ντέρμπι με το Διομήδη την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Στέλιος Υετίων έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχτισε μία καλή διαφορά (19-12 στο ημίχρονο), καθώς θέλησε να έχει τους πάντες σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί. Ο Αερωπός δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να απειλήσει τον ΠΑΟΚ και το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από αυτή τη νίκη ανήκει οριστικά στο παρελθόν ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Από τον ΠΑΟΚ έλειψαν ο τιμωρημένος Δημήτρης Τσακίρης και ο Ηλίας Σεβαστίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και αποφασίστηκε να μην παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του.
Τα δεκάλεπτα: 6-2, 11-6, 19-12, 23-17, 28-21, 32-26
Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/2 - 3/3
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 7, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 5, Αποστολίδης Π., Ιλερής 1, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 1, Κεσίδης, Περβανάς, Τσάτσος 7, Καράγγελος 4, Τσίλης 2,
Αερωπός (Χρήστος Τζουβάρας): Μπαγκέας, Τζουβάρας Π. 8, Γιόσμου 4, Κράλλης 2, Τζουβάρας Θ. 2, Άντρεγιτς 1, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας 1, Αρβανιτίδης Α., Αρβανιτίδης Π. 3, Μούσιος, Ροδοβίτης, Βαφειάδης. Πετρίδης 3,
Διαιτητές: Αναστασίου, Κάργατζης
«Από τώρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι»
Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, μίλησε στο PAOK24 μετά τη νίκη επί του Αερωπού στη Μίκρα.
"Σήμερα ήμασταν τόσο καλοί όσο περιμέναμε. Παρά τη δυσάρεστη διάθεση που λογικά υπήρχε στην ομάδα μετά την απώλεια του Κυπέλλου, τις απουσίες των Τσακίρη και Σεβαστίδη και την προφύλαξη κάποιων παικτών μετά το 35ο λεπτό, βγήκαν αυτοματισμοί και υπήρξε υγιής αντίδραση. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος. Μέρα με τη μέρα ξεπερνάμε το χαμένο τελικό. Από σήμερα κιόλας κοιτάμε ξεκάθαρα τον επόμενο στόχο μας, που είναι η νίκη στο Άργος την Παρασκευή, στο ντέρμπι με το Διομήδη", σχολίασε ο τεχνικός του Δικέφαλου.
Ηλίας Τάταλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου