Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ζωντανός ο Πανελλήνιος στο κυνήγι της παραμονής

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/ 
Πολύ σπουδαία νίκη ελπίδας για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Πανελλήνιος με 26-25 επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Αυτή ήταν η 2η νίκη των «Ολυμπιονικών» στο πρωτάθλημα, που τους φέρνει με 4 βαθμούς σε απόσταση μιας νίκης διαφορά από Φίλιππο Βέροιας και Άρη Νίκαιας, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Πανελλήνιος που την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Άρη Νίκαιας και θα ταξιδεύσει στην Βέροια για να παίξει με τον Φίλιππο ανανέωσε τις ελπίδες που έχει για την σωτηρία. Κορυφαίοι των γηπεδούχων που έλεγχαν το ματς από την αρχή ήταν οι Ουρόσεβιτς και Βασιλόπουλος με 7 και 6 γκολ αντίστοιχα, αλλά και ο τερματοφύλακας Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις. Στην αντίπερα όχθη για τον Ποσειδώνα ξεχώρισε πάλι ο Πέρρος με 14 τέρματα.
«Όσο αναπνέουμε θα ελπίζουμε»
Ο τεχνικός του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσο αναπνέουμε θα ελπίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά που βάζουν πολλές φορές και από την τσέπη τους και υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να διασώσουν κάτι από την ιστορία του Συλλόγου. Είμαι περήφανος για αυτούς και την προσπάθεια που κάνουμε».
Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Πέρρος είπε: «Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα με τραυματισμούς και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Ο Πανελλήνιος στον δεύτερο γύρο είναι πολύ καλύτερος και με την προσθήκη του Ουρόσεβιτς χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-25
Τα δεκάλεπτα: 6-4, 10-7, 14-12 (ημχ.), 17-17, 21-20, 26-25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 6, Σκοδριάνος 2, Δημήτρουλας 2, Ξηρός, Σαμαράς 5, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 4, Κρητικός, Μπαρίκος, Αιβάζης, Παπαδόπουλος, Ουρόσεβιτς 7.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς, Χριστοδούλου 1, Βαμβακάς 4, Πέρρος 14, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 1, Βασιλειάδης 1, Παλαιολόγος, Μπάμπης, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς 2, Παπαδόπουλος 1, Ρουμελιώτης 1.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 5-7, πέναλτι: ¾-4/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου