Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Άξια πρώτος ο Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
 
"Έπεσε η αυλαία" στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής χάντμπολ ανδρών και ο Γ.Σ. Χανίων πήρε άξια την 1η θέση, η οποία του επιτρέπει να συνεχίσει στα μπαράζ, διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
 
Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου η Χανιώτικη ομάδα κέρδισε εύκολα τον Πανιώνιο και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τον 'Εσπερο Καλλιθέας, έχοντας όμως πλεονέκτημα, αφού τον είχε κερδίσει 26-22 στο εντός έδρας ματς του α' γύρου, ενώ στην Αθήνα έχασε με διαφορά ενός γκολ (26-25).
 
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής.
Γ.Σ. Χανίων-Πανιώνιος 35-22,
Πολιτεία-Αλκυών Δρεπάνου 23-25,
Ηλυσιακός-Έσπερος 20-28. 
Ο Λεωνίδας είχε ρεπό.
Βαθμολογία (σε 12 αγώνες):
Γ.Σ. Χανίων (11 νίκες- 1 ήττα) 22,
Έσπερος Καλλιθέας (11 νίκες-1 ήττα) 22,
Πανιώνιος (5 νίκες-1 ισοπαλία-6 ήττες) 11,
Ηλυσιακός* (4 νίκες-2 ισοπαλίες-5 ήττες) 10,
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (3 νίκες-9 ήττες) 6,
Πολιτεία* (3 νίκες-8 ήττες) 5, 
Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου (2 νίκες-1 ισοπαλία-9 ήττες) 4.
Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου και Πολιτεία έχουν από ένα μηδενισμό, ενώ για την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένει η απόφαση της ΟΧΕ για το διακοπέν (λίγο πριν τη λήξη του, λόγω επεισοδίων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή της συνάντησης Αντώνη Λεφάκη) παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, Πολιτεία-Ηλυσιακός.
Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στην τελική βαθμολογία των 7 ομίλων της Β' Εθνικής θα παίξουν μεταξύ τους -χωρισμένες σε δυο γκρουπ- για τέσσερις θέσεις στην Α2 Εθνική.
Ο Γ.Σ. Χανίων είναι στον ίδιο γκρουπ με Ολυμπιακό Κερατσινίου (από τον 2ο όμιλο), ΑΓΕ Αγριάς Βόλου/Κένταυρος (3ο) και Αίαντα Μυτιλήνης (7ο).
Οι τέσσερις αυτές ομάδες θα πάρουν μέρος τον επόμενο μήνα σ' ένα μίνι πρωτάθλημα (μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα) και οι δυο πρώτες της τελικής βαθμολογίας εξασφαλίζουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου