Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Νέα ήττα για την Melsungen

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Την ήττα μέσα στην Gummersbach γνώρισε η Melsungen με 26:25. Η Gummersbach μια από τις πιο ιστορικές ομάδες, που φέτος βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, χρειάζονταν περισσότερο την νίκη που θα της έδινε ανάσες για την συνέχεια. Σε ολόκληρη την διάρκεια ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνέχεια στο σκορ (13:13 ημίχρονο, στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πολυπόθητη νίκη. Από Ελληνικής πλευράς ο Καρυπίδης σκόραρε 3 φορές, ενώ αγωνίστηκαν χωρίς γκολ οι Βασιλάκης και Σανίκης.
O προπονητής της Melsungen, Michael Roth τόνισε μετά το παιχνίδι: Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το ματς, δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μας απασχολεί το γεγονός οτι έχουμε κάνει κοιλιά στην απόδοσή μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, γιατί απομακρυνόμαστε από τους στόχους μας, με τα τελευταία αποτελέσματα. Θα κυνηγήσουμε την νίκη κόντρα στην Fuchse Berlin την Τετάρτη στην έδρα μας.
VfL Gummersbach - MT Melsungen 26:25 (13:13) 
Gummersbach: Ristovski, Rezar – Mladenovic, Zrnic (7/4 Siebenmeter), Kopco, Putics (5), Pfahl (5/2), Heyme, Larsson, Schindler (4), Lützelberger (4), Gaubatz, Santos (1), Schroeter, Teppich – Trainer Emir Kurtagic.
Melsungen: Appelgren, Sandström – Mansson, Kubes, Vasilakis, Allendorf (7/3), Fahlgren (5), Danner (3), Sanikis, Zufelde, Karipidis (3), Stenbäcken (2), Schröder (2), Vuckovic (2), Hildebrand (1), Räbiger – Trainer Michael Roth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου