Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αποχωρεί και ο Ίλιτς από το Κίελο

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και MVP του EURO 2012, Momir Ilic σε συνέντευξή του στην Σέρβικη εφημερίδα “Sportski Zurnal” δήλωσε ότι δεν θέλει να μείνει στο Κίελο μετά την λήξη του συμβόλαιό του με την Γερμανική υπερομάδα τον Ιούλιο που μας έρχεται. 
Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος σταρ δήλωσε "Ότι σκέφτομαι να αποχωρήσω από το Κίελο, γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από την νέα οικονομική πρόταση που μου έγινε για ανανέωση της συμφωνίας μας. Το Κίελο θα προχωρήσει σε μείωση του μπάτζετ από αυτό το καλοκαίρι και για τον λόγο αυτό φεύγουν από την ομάδα μεγάλης αξίας παίκτες όπως οι Omeyer, Narcisse και Ahlm. Και είναι προφανές ότι πάει σε ανανέωση του ρόστερ αφού έχουν υπογράψει παίκτες μικρής ηλικίας όπως οι Jallouz και Lauge.
Σε ερώτηση για το που θα πάει μετά την αποχώρηση του από την Γερμανική Dream Team, ο Ilic απάντησε: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, σε ποια ομάδα θα πάω, αλλά είναι κάτι που δεν με αγχώνει, γιατί εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω πρώτα από όλα καλά και να διασκεδάζω κάθε ματς. Σύντομα πιστεύω όμως ότι θα έχει τελειώσει αυτό αφού έχω προτάσεις από ομάδες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους όπως η Barcelona, η Veszprem και η Rhein Neckar Lowen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου