Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κυπελλούχος και MVP o Τσιλιμπάρης

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Η ομάδα του Ευρωπαϊκού, παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά κι άργησε να μπει στο παιγνίδι (στο 5’ έχανε με 3-1) στη συνέχεια βρήκε το ρυθμό της και με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη που αναδείχτηκε και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 9-6. Στην επανάληψη η ομάδα του Πανεπιστημίου συνέχισε να είναι καλύτερη απέναντι στη ΣΠΕ που έδειξε να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αντίθετα, το Ευρωπαϊκό με περισσότερες λύσεις στην επίθεση άρχισε να ανοίγει τη ψαλίδα στη διαφορά για να φτάσει στο τελικό 23-18 και να κατακτήσει δίκαια το τρόπαιο, κάτι που παραδέχτηκε στο τέλος και ο εκ των προπονητών της ΣΠΕ Κώστας Κόκκινος. «Συγχαρητήρια στο Ευρωπαϊκό για τη δίκαιη κατάκτηση του κυπέλλου –είπε. Έπαιξε καλύτερα κι έφτασε δίκαια στη νίκη. Εμείς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιγνίδι μας αφού εγκλωβιστήκαμε στο ρυθμό των αντιπάλων μας. Το κύπελλο τέλειωσε, στρέφουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ. Η διακοπή στο πρωτάθλημα θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε», κατέληξε.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ευρωπαϊκού Ανδρέας Ανδρέου δήλωσε ότι «κερδίσαμε επειδή είχαμε περισσότερη ψυχραιμία και γενικά πιο καθαρό μυαλό. Παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε καλό ξεκίνημα εντούτοις μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε και τελικά καταφέραμε να φέρουμε το παιγνίδι στα μέτρα μας. Η ομάδα μας πήγε πολύ καλά στην άμυνα. Γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιγνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για την πολύ καλή τους εμφάνιση. Συγχαρητήρια και στη ΣΠΕ που είναι ένας ισάξιος αντίπαλος».
Ευρωπαϊκό (Α. Ανδρέου)Κ. Τσιλιμπάρης, Μ. Ευσταθιάδης 2, Μ. Τριμιθιώτης 1, Μ. Πελαγία 4, Κ. Σοφοκλέους 1, Γ. Νικηφόρου, Ε. Κώστα 2, Ι. Αργυρού 2, Ι. Βούκας 4, Κ. Χριστοδούλου, Α. Μαρκίδης 2, Γ. Στυλιανού, Μ. Αντωνιάδης, Κ. Αντωνιάδης 3, Μ. Μηνά, Γ. Πειραίας 2.
ΣΠΕ Στροβόλου (Κ. Κόκκινος-Α. Αβραάμ) Δ. Ταρτίος, Μ. Οικονόμου, Ξ. Κυπριανού, Σ. Ζωγράφου 1, Χρ. Χρυσάνθου, Κ. Κωνσταντίνου 1, Β. Δημοσθένους 1, Χρ. Ταρτίος, Παντ. Πελασέλας 2, Γ. Χριστοδούλου 1, Γ. Παπακυπριανού 5, Ρ. Πέσιτς 6, Δ. Μπότσαρης, Μ. Τσεριώτης 1, Ν. Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου