Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Celebrity match για τα Special Olympics από Κατερίνα Παλαιάκη



Προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, εντός και εκτός των συνόρων δίνουν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7, 12μ.μ.) ραντεβού στο Ελληνικό για έναν αγώνα χάντμπολ, υποστηρίζοντας το κίνημα των Special Olympics.
Αθλητές που πρωταγωνιστούν ή και πρωταγωνίστησαν στα αθλήματά τους, θα βρεθούν στο γήπεδο μετέχοντας σε ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα. Όχι μόνο γιατί κάποιοι θα έχουν την πρώτη τους επαφή με το χάντμπολ, κυρίως για να μεταφέρουν το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα που υποστηρίζει το Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics και μεταδίδει τις τελευταίες μέρες από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο.
Το παρών, μεταξύ άλλων, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού θα δώσουν ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος, ο κορυφαίος πασαδόρος όλων των εποχών, Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς, ο διεθνής λίμπερο Αχιλλέας Παπαδημητρίου και ο διεθνής κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης.

Από τον χώρο του χάντμπολ, θα αγωνιστεί ο ηθοποιός και πρώην αθλητής του χάντμπολ, Γιάννης Αϊβάζης, ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, ο συναθλητής του και τερματοφύλακας, Δημήτρης Καφφάτος, ο προπονητής της Κυπελλούχου ομάδας των Βριλησσίων και πρώην διεθνής, Νίκος Γραμματικός, ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών και νυν πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Χειροσφαίρισης, Γιάννης Βερελτζής, αλλά και ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του αθλήματος, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Ακόμη θα μετάσχουν ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και Ομοσπονδιακός προπονητής πλέον, Βαλέριος Λεωνίδης, ο Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής Πέτρος Γαλακτόπουλος, αλλά και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του NBA, Ντικέμπε Μουτόμπο.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα λάβουν χώρα και διάφορα events, ενώ οι εθελόντριες τσιρλίντερς «Greek Drops» θα χορέψουν για τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου