Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εν αναμονή απαντήσεων από χορηγούς

Gr

Η "σφικτή" οικονομική πολιτική που επέλεξε να ακολουθήσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη και κατ' επέκταση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, να επιτάσσει μετρημένες κινήσεις και περικοπές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να... κινούνται τα οικονομικά θέματα της ομάδας. Ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για την ανεύρεση κεντρικού χορηγού που θα τοποθετηθεί στη φανέλα της ομάδας.

Τρεις εταιρείες, τρεις καλές προσφορές

Η "ασπρόμαυρη" διοίκηση έχει έρθει σε επαφές με την εταιρεία αναψυκτικών "Λουξ", στην οποία έχουν δώσει ολοκληρωμένο πλάνο όσον αφορά στον τρόπο διαφήμισης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μία πολύ καλή προσφορά, που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και των δύο πλευρών.

Εκτός, όμως, από την "Λουξ" ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις και με δύο εταιρείες στη Θεσσαλονίκη, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και αυτές οι προτάσεις αφορούν αρκετά μεγάλα ποσά που θα βοηθήσουν τον "Δικέφαλο" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει και plan B

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ προσπαθώντας να μειώσουν τις πιθανότητες αποτυχίας εύρεσης χορηγών έχουν αποφασίσει ήδη τι θα πράξουν σε περίπτωση... ναυαγίου με τις παραπάνω εταιρείες. Έτσι, οι "ασπρόμαυροι" αναμένεται να απευθυνθούν σε πολλούς χορηγούς μικρότερου βεληνεκούς, που όπως αναφέρεται: "Θα γεμίσουν τη φανέλα με διαφημίσεις".

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει πως ο "Δικέφαλος" σε αυτήν την περίπτωση θα εισπράξει ναι μεν μικρά ποσά, αλλά από πολλές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου