Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κι επισήμως ο Κρανάκης




Μια μέρα μετά την εισήγηση του Δ.Σ., η Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε κι επίσημα την Πέμπτη (17/6) την πρόσληψη του Γιώργου Κρανάκη στο πόστο του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ανδρών.

Ο τεχνικός του ΑΣΕ Δούκα θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς το συμβόλαιο του Νίκου Μάντζου, λήγει τον Αύγουστο και η συμφωνία του με την ΟΧΕ αφορά συνεργασία μερικής απασχόλησης, όπως αναμενόταν άλλωστε, για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών.

«Ευχαριστώ το Δ.Σ. της ΟΧΕ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών. Είναι τιμή και ευθύνη για εμένα να διαχειριστώ και να κατευθύνω την εθνική ομάδα. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής είναι μία πρόκληση την οποία και θα αντιμετωπίσω, έχοντας σαν μοναδικό γνώμονα το καλό του ελληνικού χάντμπολ και την εθνικής ομάδας», δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Γιώργος Κρανάκης είναι 48 ετών, έπαιξε χάντμπολ στον Πανιώνιο και τον Πανελλήνιο και έχει πετύχει στην έως τώρα προπονητική του καριέρα. Έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και οκτώ κύπελλα, σε ισάριθμους τελικούς με τέσσερις διαφορετικές ομάδες: Πανελλήνιο, ΑΣΕ Δούκα, Αθηναϊκό, καθώς και τη γυναικεία ομάδα του ΑΣΕ Ορμή. Έχει συνεργαστεί και στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του με την ομοσπονδία, ως προπονητής της εθνικής εφήβων (1997).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου