Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το μεταγραφικό πλάνο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και πότε αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός


Η οικονομική ρότα πάνω στην οποία αποφάσισε να... πλεύσει, όχι μόνον το ανδρικό χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αλλά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, αφήνει το χρονικό περιθώριο ξεκούρασης στους διοικητικούς του "Δικέφαλου". Υπό άλλες συνθήκες στον ΠΑΟΚ θα είχαν καταλήξει ήδη στους παίκτες που θέλουν να "χτυπήσουν" την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Όμως, οι κινήσεις θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού... ίσως και στου μισού! Για την ακρίβεια στόχος των "ασπρόμαυρων" είναι να κρατήσουν όλους τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και αν τα οικονομικά τους το επιτρέψουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ΕΛΛΗΝΑ δεξιού ίντερ.
Η απόκτηση ξένου παίκτη, όπως βγαίνει από τον Ερασιτέχνη, πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αφού το πάθημα με την περίπτωση του Μίτροβιτς έγινε μάθημα και η εποχή δεν σηκώνει παρόμοια λάθη.
Από τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, θα ξεκινήσει επαφές με τα μέλη του προπονητικού τιμ του "Δικέφαλου", προκειμένου να ανταλλάξουν σκέψεις και να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους.
Όσον αφορά στους παίκτες, αυτοί θα πάρουν σειρά όταν κλείσει το θέμα του τεχνικού της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου