Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

"Αναβαθμίζεται" ο αρχηγός!



Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε και επίσημα το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Αντώνης Σαουλίδης.  Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να έχουν έναν άνθρωπο που θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μιλήσουν μαζί του για τα προβλήματα του αγωνιστικού τμήματος. Η επιλογή ήταν σχετικά εύκολη, αφού η εμπειρία του αρχηγού του ΠΑΟΚ, αλλά και η ηγετικότητα που αποπνέει συμπλήρωναν το παζλ αυτού του νέου μέλους στο τμήμα χάντμπολ.

Στην ουσία, ο Σαουλίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως παίκτης, απλά θα είναι αυτός που θα προσπαθεί να μην υπάρξουν προβλήματα ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση, όπως άλλες χρονιές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Σαουλίδη:

"Δεν αισθάνομαι έτοιμος να αποχωρήσο από την ενεργό δράση. Ιδιαίτερα έπειτα από αυτήν την τρομακτική απώλεια του τίτλου. Θα επιχειρήσουμε και φέτος να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και από εκεί και πέρα με την εμπειρία μου θα συμβάλω στη λειτουργία του τμήματος σε λίγο πιο επαγγελματικά πρότυπα, εξαλείφοντας όλα αυτά που μας στεναχώρησαν όλα αυτά τα χρόνια και δίνοντας στον νέο μας προπονητή τη μεγαλύτερη δυνατή διάθεση των παικτών ώστε να πάρουμε τους στόχους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου