Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

"Μεγάλη χαρά και ευθύνη"



Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Υετίων στο olaPAOK.gr με την ιδιότητα του προπονητή του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ. Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον νέο τεχνικό του "Δικέφαλου"

Από Στέλιο σε Στέλιο περνάει ο πάγκος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Σεϊρεκίδη και την... προαγωγή του Υετίων. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν υπό πολύ καλές συνθήκες τα τελευταία χρόνια στην ανδρική ομάδα και οι χωριστοί δρόμοι που θα ακολουθήσουν από εδώ και μπρος, δύσκολα θα επηρεάσουν τις μεταξύ τους σχέσεις.
Το who is who του Στέλιου Υετίων
Ο Στέλιος Υετίων είναι από την Τρίτη (21/6) ο νέος προπονητής του πιο πετυχημένου τμήματος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Είναι 40 ετών και πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει την ομάδα από πάρα πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια. Γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής και κάτοικος δυτικών συνοικιών ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ στα 11 του στον Φοίβο Συκεών και στη συνέχεια στον ΒΑΟ.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2000 από τον πάγκο του Φοίβου Συκεών στον οποίο έμεινε ως το 2008 στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε βοηθός του Στέλιου Σεϊρεκίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ζώντας από την πρώτη γραμμή τα δύο πρωταθλήματα του "Δικέφαλου".
"Το καλύτερο δυνατό..."
Ο Στέλιος Υετίων μίλησε στο olaPAOK.gr λίγα λεπτά, αφού έγινε γνωστό ότι... προάγεται στη θέση του πρώτου προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο νέος τεχνικός του "Δικέφαλου" αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Στέλιο Σεϊρεκίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του τμήματος.
- Πως αισθάνεστε λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας;
- Είναι προφανές ότι είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη να είσαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία με τιμά ιδιαίτερα.
- Αντικαθιστάτε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε για αυτό;
- Αναλαμβάνω το έργο ενός καταξιωμένου προπονητή με επιτυχίες, του Στέλιου του Σεϊρεκίδη, τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω κοντά του.
- Η επόμενη μέρα σας βρίσκει πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σας;
- Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει να σκεφτόμαστε τρόπους, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου