Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αντίο στον πρωταθλητή



Μπορεί το δείγμα να είναι μικρό, αλλά σίγουρα είναι χαρακτηριστικό της... ατμόσφαιρας που επικρατεί στις τάξεις των παικτών της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Μπορεί άνετα να βγει ένα συμπέρασμα από τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε στους "ασπρόμαυρους" η αλλαγή προπονητή στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Η κοινή συνεναίση λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη και η... προαγωγή του Στέλιου Υετίων από βοηθός σε πρώτο προπονητή πέρασε θετικά στα αποδυτήρια του "Δικέφαλου". Τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε οι συνομιλίες μας με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντώνη Σαουλίδη και με τον Χρήστο Μισυρλή.

Αντώνης Σαουλίδης

"Ο Στέλιος ο Σεϊρεκίδης προσέφερε πολλά στην ομάδα. Μαζί του κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, όμως, μετά το αρνητικό φετινό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα θεωρήθηκε ότι πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και της ομάδας γενικότερα. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα. "

Όσον αφορά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέλιο Υετίων, ο Σαουλίδης είπε: "Η επιλογή είναι πολύ καλή ο. Ο Στέλιος Υετίων είναι γνώστης της πραγματικότητας της ομάδας μας. Είναι νέος προπονητής και έχει φιλοδοξίες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα τον στηρίξουμε για να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ μας και πάλι ψηλά."

Χρήστος Μισυρλής

"Ο κόουτς Σεϊρεκίδης μας μας έδωσε πολλά. Εγώ τον είχα προπονητή και στον ΒΑΟ για μία σεζόν στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Ήξερα τι άνθρωπος είναι και τι προπονητής είναι για αυτό όταν μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ, ήρθα. Κερδίσαμε πολλά από αυτόν και αυτός από εμάς", τόνισε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για τη λύση της συνεργασίας του "Δικέφαλου" με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Μισυρλής τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα. Δεν είναι ένας προπονητής, ούτε δέκα παίκτες. ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από τον καθένα μας."

"Η καλύτερη επιλογή..."

Τέλος, ο Χρήστος Μισυρλής αναφέρθηκε και στην... προαγωγή του Στέλιου Υετίων: "Για εμάς αυτή η επιλογή πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή. Θα είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Δουλεύαμε και με τον Στέλιο τον Υετίων αρκετά. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Πιστεύω ότι αν έχει υπομονή, κουράγιο και κατανόηση όλα θα πάνε καλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου