Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αποχαιρετισμός με ήττα για την εθνική χάντμπολ ανδρών



Με ήττα αποχαιρέτησε η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ των ανδρών την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς έχασε 31-25 από τη Νορβηγία στο Τροντχάιμ και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Η πρόκριση είχε ήδη χαθεί τον Οκτώβριο στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Σκανδιναβούς οι οποίοι έφυγαν νικητές από την Αθήνα. Με αυτό το δεδομένο ο Μάτζος εδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά. Η Ελληνική ομάδα ξεκίνησε με διάθεση τον αγώνα και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με 2-0 αλλά ο Τζιμούρτος ευστόχησε μόνο στο ένα πέναλτι από τα δύο που κλήθηκε να εκτελέσει.

Όταν οι Νορβηγοί ένιωσαν ασφάλεια στα μετόπισθεν, χάρη στην πολύ καλή απόδοση του Ερενικ κάτω από τα δοκάρια τους, ξεκίνησαν τις οργανωμένες επιθέσεις και με την ευστοχία αρχικά του Ράμπο και στη συνέχεια του Λινμπου πέρασαν μπροστά. Οσο περνούσε ο χρόνος η διαφορά μεγάλωνε και το ημίχρονο εληξε με 17-12 υπερ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αντιγραφή με το πρώτο 30λεπτό. Η Ελληνική ομάδα προσπάθησε να μειώσει αλλά και πάλι σταμάτησε πάνω στον Νορβηγό τερματοφύλακα αν και ο Μπακαούκας στα τελευταία λετπά τον έκανε να εκνευριστεί.

Διαιτητές: Ελιασον - Γκούντιονσον (Ισλανδία). Δίλεπτα: 6-3 Πέναλτι: 6/7-6/9

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Ζ. Τόματς): Εγκε, Γιέρντε 1, Μπιόρνσεν, Λουντ, Μάμελουντ, Ερεβικ, Ράμπο 7, Χάνσεν 2, Γιόνταλ, Σάμνταλ 4, Λίντμπε 9, Κόρεν 2, Στέγκαβικ 2, Πάουλσεν 3, Ράινκιντ 1, Χίκερουντ.

ΕΛΛΑΔΑ (Ν. Μάντζος): Τσιλιμπάρης, Σεβαστίδης 2, Μεγαλοοικονόμου, Τζιμούρτος 4, Μαστορογιάννης 1, Ζαραβίνας 1, Σιμιτσής, Μπαλωμένος 2, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Τσάτσος 2, Ευαγγελίδης 4, Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Παπαδόπουλος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου