Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Τέλος» ο Σεϊρεκίδης




Δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης. Ο προπονητής που οδήγησε σε δυο τίτλους το τμήμα και έχασε στο τέλος και το φετινό πρωτάθλημα, αποχωρεί από τον «Δικέφαλο», χωρίς να έχει καταφέρει να συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον Θανάση Κατσαρή.

Τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Στέλιος Υετίων, στον οποίο απευθύνθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης. Η συζήτηση ήταν τυπικής διαδικασίας, αφού ο Έλληνας τεχνικός δέχτηκε να αναλάβει τους «ασπρόμαυρους».

«Είναι τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα που ποτέ δεν έκρυψα ότι δηλώνω ‘στρατιώτης’ της, αλλά που ταυτόχρονα, έφερε τίτλους και ‘διαφήμισε’ το χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ξαφνικό βέβαια, γιατί έγινε μεν μια προκαταρκτική συζήτηση, ωστόσο ήταν και θέμα αρχής στο θέμα του Στέλιου Σεϊρεκίδη. Αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε και τη βοήθεια που μου προσέφερε. Η ευθύνη μεγαλώνει, γιατί διαδέχομαι έναν πετυχημένο προπονητή και θα κάνω, με τη βοήθεια της διοίκησης, ό,τι καλύτερο για να κρατήσουμε ψηλά τον σύλλογο», τόνισε ο κ. Υετίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου