Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - AΥΡΙΟ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ


Αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου ώρα 4.30μμ και το Σάββατο 4 Ιουνίου ώρα 4.00, θα πραγματοποιηθούν τα δυο επίσημα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών με το Ισραήλ στο Κλειστό του Ιωνικού για την Α΄ προκριματική φάση του EURO-2012. Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκίνησε από την Τρίτη 31/5/2011 στο κλειστό του Μενιδίου (Χ.Χολίδης) με καθημερινές διπλές προπονήσεις και θα διαρκέσει έως αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου. Η ομάδα του Ισραήλ έφτασε σήμερα και ξεκινά τις προπονήσεις της σήμερα το απόγευμα στον Ιωνικό.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς δήλωσε: «Δυστυχώς οι περισσότερες αθλήτριες λόγω εξετάσεων και σπουδών δεν έχουν προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες. Το ζητούμενο είναι να τρέξουμε στους δυο αγώνες, να έχουμε καλή άμυνα. Το κλίμα είναι καλό. Είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να προκριθούμε. Εάν αυτό συμβεί, μέσα στον Οκτώβριο θα παίξουμε με τη Σερβία. Είμαι αισιόδοξος γιατί οι περισσότερες αθλήτριες είναι νέες και έδειξαν θετικά στοιχεία στους αγώνες των προκριματικών των Νεανίδων».
Φραγκούλα Παπανικολάου (ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ) : «Είναι εντυπωσιακός ο μικρός μέσος όρος της ομάδας. Εμείς οι παλιότερες είμαστε ικανοποιημένες γιατί ενσωματώθηκαν νέα ταλέντα με όρεξη να παλέψουν. Επίσης είναι σημαντικό πως υπάρχει συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και του τεχνικού τιμ της εθνικής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»
Μάρθα Λογδανίδου (ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ): «Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Οι νέες έχουν όνειρα και προσδοκίες και έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης»

Ειρήνη Παπάζογλου (ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ): «Υπάρχει όρεξη και επιμονή. Στόχος του προπονητή και δικός μας είναι η πρόκριση»
Βαρβάρα Παρασκευαϊδου (Μεγ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Έχουμε στόχο να κερδίσουμε το Ισραήλ. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις»

Αντιγραφή από handballteam.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου