Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Ανεκτίμητη η προσφορά του Σεϊρεκίδη"

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, αποθέωσε τον προκάτοχό στον πάγκο του "Δικεφάλου" για το έργο που αφήνει πίσω του, μίλησε για τους στόχους της ομάδας και αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περυσινή σεζόν, χαρακτηρίζοντας επιτυχία το γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" διεκδίκησαν το πρωτάθλημα
Για τους στόχους που βάζει, πλέον, ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε την Τετάρτη (22/6) ο νέος τεχνικός του "Δικεφάλου", Στέλιος Υετίων. Αφού έβγαλε το καπέλο στον προκάτοχό του, Στέλιο Σεϊρεκίδη, ο Υετίων, ακόμη, αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη, όπως την χαρακτήρισε, περυσινή σεζόν και τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ανταγωνιστική ομάδα με λίγα χρήματα.
Αρχικά είπε στον "Sport 103fm": "Ο Σειρεκίδης είναι καταξιωμένος προπονητής και βασικός παράγοντας για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και γενικότερα του χάντμπολ της Θεσσαλονίκης".
Συνέχισε λέγοντας: "Λεπτομέρειες για την λύση της συνεργασίας του Σειρεκίδη με τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω, το θέμα είναι ότι η προσφορά του Σειρεκίδη είναι ανεκτίμητη".
Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο δήλωσε: "Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, ο πρώτος προπονητής είναι ο άνθρωπος που διαχερίζεται και χρεώνεται τα πάντα στην ομάδα. Η βοήθεια από τους συνεργάτες, βέβαια, είναι πάντα τεράστια. Οι βοηθοί καμιά φορά κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά, μέχρι αυτή να φτάσει στα χέρια του πρώτου προπονητή. Πάντως, όπως και να έχει η ευθύνη βαραίνει τον πρώτο προπονητή. Για βοηθό μου δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, όμως, το όνομα κ. Πηλαλίδη δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα".
Για την περυσινή σεζόν είπε: "Είχαμε πολύ δύσκολη χρονιά, την πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων, ελάχιστοι γνωρίζουν τι περάσαμε. Είχαμε και την τιμωρία από την Λαμία και πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς και θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία που διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες. Η αλήθεια ήταν ότι το θέλαμε το πρωτάθλημα για να αποδείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί. Η ΑΕΚ, βέβαια, το πήρε δίκαια, άσχετα τι θέλαμε εμείς".
Για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου τόνισε: "Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο, άλλωστε αυτό το έχει ανακοινώσει και ο ΑΣ. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική, σε αυτό δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα. Οι περισσότεροι παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή ανήκουν στην ομάδα και στόχος μας είναι να τους κρατήσουμε".
Κατέληξε, μιλώντας για τους στόχους που θέτει στον πάγκο του "Δικεφάλου":"Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Δεν θέλω να πω ότι έχω προσωπικούς στόχους. Ο στόχοι της ομάδας είναι να παραμείνει ανταγωνιστική, θέλουμε να την έχουμε σε όσο ψηλότερο επίπεδο γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου