Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Χρειάζονται άμεσα χρήμα και... γήπεδο!


Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για την ΑΕΚ και μάλιστα σε δύο... μέτωπα! Μέχρι τις 10 του μήνα η Ενωση θα πρέπει να έχει διευθετήσει δύο πολύ σημαντικά ζητήματα, τα οποία άπτονται άμεσα της ευρωπαϊκής παρουσίας της τη νέα σεζόν.

Το πρώτο είναι το γηπεδικό, μιας και έως το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών με τους υπεύθυνους των ολυμπιακών ακινήτων, ούτως ώστε να επιτραπεί στην ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα κλειστά γήπεδα ως έδρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι εξέδρες του γηπέδου να είναι αντικριστές και να μην αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης, με τα κλειστά των Ανω Λιοσίων και του Ελληνικού να την πληρούν. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, θα επιχειρήσει να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, ώστε κι αυτός από την πλευρά του να συμβάλει στο να κλείσει αυτό το ζήτημα. Πάντως, για το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει για έδρα της είτε το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας είτε αυτό του Βύρωνα.
Το δεύτερο εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι το οικονομικό. Η ΑΕΚ θα πρέπει άμεσα, δηλαδή έως τις 10 Ιουνίου, να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ, το οποίο καλείται να βρει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, σε μια περίοδο μάλιστα στην οποία υπάρχουν και οι επικείμενες εκλογές. Επιπρόσθετα θα πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ΑΕΚ να πληρώσει και το περσινό πρόστιμο των 17.500 ευρώ από την τιμωρία που της είχε επιβληθεί για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου