Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βενεζουέλα αντί Ουρουγουάης

Η Βενεζουέλα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ νέων, που θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 17 με 30 Ιουλίου.
Η Ουρουγουάη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω των Παναμερικανικών Αγώνων, χωρίς ωστόσο να δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να καλυφθεί η θέση της από άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ολοκληρώνοντας έτσι το παζλ των 24 χωρών που θα δώσουν το παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Η Βενεζουέλα εντάσσεται στον 2ο όμιλο και θα είναι μία από τις αντιπάλους της Εθνικής μας, μαζί με τη Δανία, την Αργεντινή, το Κατάρ και την Αλγερία.
Φεύγει για Κατάρ η Εθνική
Στο μεταξύ, η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την Πέμπτη (16/6) το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι εν όψει του Παγκοσμίου και από τις επόμενες μέρες ξεκινά τα φιλικά, προκειμένου ο Κώστας Τσαβδαρίδης να δει τους παίκτες του σε κανονικές συνθήκες.
Την Παρασκευή (17/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Μενιδίου την ΑΕΚ ενώ μια μέρα μετά θα αναχωρήσει για το Κατάρ, όπου θα μετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας και της οικοδέσποινας ομάδας.
«Τώρα πια περνάμε στο επόμενο στάδιο. Θα προσπαθήσουμε να "δέσουμε" ακόμα περισσότερο σαν ομάδα, χρησιμοποιώντας ό,τι κερδίσαμε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μέσα στο παιχνίδι. Όμως καμία γενική ή ειδική φυσική κατάσταση δεν θα έχει αξία αν δεν καταφέρουμε να βρούμε τους τρόπους να τη βγάλουμε μέσα στο παιχνίδι, ώστε με τον τρόπο αυτό να αναδειχθεί και να εξαργυρωθεί η δουλειά και ο ιδρώτας που έχουμε ρίξει», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου