Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Στο Αμύνταιο η Εθνική χάντμπολ γυναικώνz

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Οι κλήσεις του Σωκράτη Βακάλη για την προετοιμασία και τα φιλικά με Βουλγαρία, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
 
Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στην κεντρική πλατεία (Αγίου Κωνσταντίνου) του Αμυνταίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών, η οποία θα προετοιμαστεί και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Βουλγαρία (26 και 27/11), ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.
Στις 2 Δεκεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ζυρίχη, όπου και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο όμιλο κατά σειρά τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία, το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου.
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σωκράτης Βακάλης κάλεσε για την προετοιμασία 18 αθλήτριες οι οποίες είναι οι: Χοτοκουρίδου, Κεπεσίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Καρελά, Μούρνου, Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου, Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μπαλάφα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Λάμπρου, Τσομπανίδου (HONDA Πανόραμα), Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου