Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Στη Νέα Κίο το Παγκόσμιο Νέων

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
 
Στην 3η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφασίστηκε ο όμιλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2015 με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος και των Σερβία, Νησιά Φερόε στις 9-11 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο κλειστό της Νέας Κίου.
Εγκρίθηκαν τα μονοήμερα καμπ προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Νέων για επόμενο δίμηνο, καθώς και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στην Έδεσσα (26-30/12).
Οριστικοποιήθηκε προετοιμασία (24/11-1/12) της Εθνικής Γυναικών μαζί με δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Εθνική Βουλγαρίας τα οποία θα διεξαχθούν με την υποστήριξη- χορηγία του Δήμου Αμυνταίου.
Εγκρίθηκε η εισήγηση της επιτροπή ανάπτυξης σχετικά με την περιοχές ευθύνης, τα καθήκοντα και την οργανωτική δομή των Ομοσπονδιακών Περιφερειακών Προπονητών.
Μετά από εισήγηση της ΚΕΔ/ΟΧΕ εγκρίθηκε η αύξηση του αριθμού ζευγαριών των διαιτητών για την Α1 Ανδρών σε 24 από 18.
Εγκρίθηκε ο νέος τρόπος υπολογισμού των μετακινήσεων στελεχών αγώνων, οι οποίες θα γίνονται πλέον με υποβολή εξοδολογίου με τον οποίο υπολογίζεται πως θα υπάρξει μία μεσοσταθμική μείωση κόστους της τάξης του 20%, εξασφαλίζοντας όμως ότι τα πραγματικά έξοδα των στελεχών θα καλύπτονται.
Αποφασίστηκε να αποσταλεί εγκύκλιος η οποία θα δημοσιευτεί και θα αφορά τις προϋποθέσεις αδειοδότησης σωματείων και φορέων για διοργανώσεις τουρνουά χάντμπολ στην Ελλάδα. Επίσης για τις διοργανώσεις που την ευθύνη έχει η ΟΧΕ (τελικές φάσεις ανάπτυξης, ΟΠΕΝ κτλ.) θα δημοσιευθεί πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα αναγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και η διαδικασία ανάθεσης τους.
Αποφασίστηκε να ενημερωθεί η Μεσογειακή Συνομοσπονδία ότι για οικονομικούς λόγους η ΟΧΕ δεν θα προχωρήσει στην διοργάνωση του Μεσογειακού Τουρνουά Παίδων τον Φεβρουάριο του 2015, το οποίο της είχε ανατεθεί.
Αποφασίστηκε η εκκαθάριση του λογιστικού μητρώου της ΟΧΕ απ' όπου θα διαγραφούν οφειλές και χρέη από και προς Σωματεία τα οποία παραμένουν ανενεργά τα τρία τελευταία χρόνια και παλαιότερα ή έχουν ήδη διαγραφεί με αποφάσεις Γ.Σ.
Μετά από εισήγηση της ΔΕΠ αποφασίστηκε να οριστεί εκ νέου ο αγώνας για την Α2 Ανδρών Ιωνικός ΝΦ- Πανελλήνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου