Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/Φωτό: http://www.onsports.gr/
 
Συνεχίστηκε το αήττητο σερί της ΑΕΚ και στην 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με την «Ένωση» να επικρατεί 29-21 του ΓΣ Δράμα 1986 στο κλειστό της Πολιτείας χωρίς να έχει καλή απόδοση.
Η Κυπελλούχος Ελλάδας είχε πρώτο σκόρερ τον Παναγιώτη Νικολαϊδη με 11 τέρματα και έλεγχε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η ομάδα της Δράμας με νεαρά παιδιά στο ρόστερ της που έχουν προοπτικές και όρεξη για δουλειά. Από τους μαχητικούς φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο 18χρονος αριστερός ίντερ Ευγένης Τουνγκελίδης (4 γκολ), ο 20χρονος πίβοτ Αδάμ Παπαδόπουλος (3 γκολ) και ο έμπειρος Σάκης Βαλαβάνης (6 γκολ).
Η ΑΕΚ με αυτή την νίκη έφτασε τους 9 πόντους στην 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένει να δει μέχρι το τέλος της ημέρας, αν θα έχει «συγκάτοικο» ή όχι, αφού στις 18:00 παίζουν Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ που έχουν από 7 πόντους.
«Χάσαμε μία μέρα δουλειάς»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε μετά το ματς: «Δεν είχαμε διάθεση και αυτό με πείραξε. Ο χρόνος είναι βοηθός για εμάς και σήμερα χάσαμε μία ημέρα δουλειάς. Παίξαμε κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα με παιδιά που έχουν παρόν και μέλλον. Έχουμε έναν καλό ελληνικό κορμό, συν τον Μπαλάς και κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Σαφώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Δεκέμβριο διορθωτικές κινήσεις, αφού η ομάδα το καλοκαίρι φτιάχτηκε πολύ γρήγορα και κάποιες επιλογές δεν τις γνωρίζαμε καλά. Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό».
Από την πλευρά το ο προπονητής της Δράμας Σάββας Δεμερτζίδης επεσήμανε: «Περιμέναμε μία καλή εμφάνιση και μαχητικό πρόσωπο, όπως δείχνουμε σε όλα τα ματς. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποια παιχνίδια λόγω της απειρίας και του νεαρού της ηλικίας τα παιδιά απογοητεύονται και δεν έχουμε την απαιτούμενη διάρκεια. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση».
ΑΕΚ- ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986 29-21
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-2, 9-4, 12-7, 14-9, 16-12 (ημχ.), 19-14, 21-16, 23-17, 27-18, 28-19, 29-21
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 4, Γεωργιάδης 5, Δημοσθένους 3, Νικολαϊδης 11, Κολιούλης, Μπαλάς 1, Τσαούσης 2, Παπαδόπουλος Χ., Τσιλιμπάρης Κ., Χατζηκωνσταντίνου 1, Τσιλιμπάρης Ν., Φίλιππας, Ακριδόπουλος, Χόντο 2
ΔΡΑΜΑ (Σάββας Δεμερτζίδης): Βάκκας 2, Παπαδόπουλος Α. 3, Γιάγκου, Κοτσαμαρίκογλου, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Βαλαβάνης 6, Χατζηνικολάου, Κουρτίδης, Μπαρουξάκης, Τουνγκελίδης 4, Μίτροβιτς 3, Θωμίδης 1, Τσεπίδης, Αντριέφσκι 2.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Κουτσός,
Κόκκινη: 49:53 Παπαδόπουλος Α. (τρία δίλεπτα)
δίλεπτα: 4-5
πέναλτι: 3/3-1/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου