Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Nτέρμπι έχει μεθαύριο ο Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/
 
Τους πρώτους του βαθμούς θα “ψάξει” μεθαύριο ο Γ.Σ. Χανίων, υποδεχόμενος στο κλ. Κλαδισού το Κορωπί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α2 χάντμπολ ανδρών.
Μέχρι τώρα οι δυο ομάδες δεν… έχουν ανοίξει λογαριασμό στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας κάθε μια από 5 ήττες (αφού και οι δυο έχουν κάνει το ρεπό τους). Μπορεί η παραμονή να μην είναι ο φετινός βασικός στόχος της χανιώτικης ομάδας, αφού έχει γίνει σημαντική ανανέωση, όμως σε κάθε περίπτωση θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για βαθμοθηρία.
Το παιχνίδι στο κλ. Κλαδισού θ” αρχίσει στις 4μμ, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ο Δημήτρης Πουλιδάκης αναμένεται να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.
Την 6η αγωνιστική ο Γ.Σ. Χανίων έκανε το ρεπό του, ενώ το Κορωπί ηττήθηκε εντός έδρας. Στο ντέρμπι του Βόλου οι επιθέσεις… πήραν φωτιά, αφού σημειώθηκαν 70 γκολ, με τον Ιωνικό να είναι ο νικητής και έτσι να παραμείνει συμπρωτοπόρος, αλλά και μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου.
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Καλλιθέα που κρίθηκε με τη λήξη υπέρ της τοπικής ομάδας, ενώ ο Πανελλήνιος, μετά τη βαριά -πρώτη- ήττα που είχε γνωρίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι από τον Ιωνικό, επέστρεψε στις επιτυχίες και εξακολουθεί να ισοβαθμεί στην κορυφή με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Συνοπτικά τ” αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: Άρης Νίκαιας – Πανελλήνιος 21-26, Αγριά – Ιωνικός Ν.Φ. 30-40, Έσπερος Καλλιθέας – Ολυμπιακός Κερατσινίου 26-25, Κορωπί – Βριλήσσια 21-28. Ο Γ.Σ. Χανίων είχε ρεπό.
Εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής: Όπως προαναφέρουμε, ο Ιωνικός -αγωνιζόμενος στην έδρα του- υποχρέωσε τον Πανελλήνιο στην πρώτη του ήττα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (37-25). Έτσι τον “έπιασε” στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το +12 ίσως αποδειχθεί καθοριστικό σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία.
Βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (4 νίκες-2 ισοπαλίες) 10, Πανελλήνιος (5 νίκες-1ήττα) 10, Βριλήσσια* (3 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) 7, Αγριά Βόλου/Κένταυρος* (3 νίκες-2 ήττες) 6, Άρης Νίκαιας* (2 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες) 5, Έσπερος Καλλιθέας* (3 νίκες-2 ήττες) 4, Ολυμπιακός Κερατσινίου (2 νίκες-4 ήττες) 4, Γ.Σ. Χανίων* (5 ήττες) 0, Κορωπί* (5 ήττες) 0.
Ο Έσπερος Καλ. άρχισε το πρωτάθλημα με -2 β, ενώ οι ομάδες με * έχουν κάνει το ρεπό τους. Το Σάββατο 29/11, εκτός από το παιχνίδι Γ.Σ. Χανίων – Κορωπί, για την 7η αγωνιστική θα παίξουν επίσης: Ολυμπιακός Κερατσινίου – Άρης Νίκαιας, Βριλήσσια – Έσπερος Καλλιθέας και Πανελλήνιος – Αγριά Βόλου/Κένταυρος. Ρεπό έχει ο Ιωνικός Ν.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου