Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμος για τη ....μάχη της Κρήτης

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα με τον Γ.Σ. Χανίων δηλώνει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η ομάδα της Αγριάς έχοντας κάνει το ρεπό της την προηγούμενη αγωνιστική, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζει την ομάδα των Χανίων, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 17.30 στο κλειστό των Χανίων.
Ο αγώνας έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα και σημασία και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη έχει πετύχει 2 νίκες σε τρία παιχνίδια και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Χανίων έχει μέχρι τώρα 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Για την ομάδα των Χανίων, που έχει ιστορική παρουσία στο άθλημα και με παρουσία και στη μεγάλη κατηγορία (ως Κύδων Χανίων) το εν λόγο παιχνίδι είναι κομβικό και ένα από τα πιο κρίσιμα στη μάχη για την παραμονή που δίνει. Ολα αυτά τα γνωρίζουν οι παίκτες και ο Γιάννης Τσιάπας, προπονητής του Κενταύρου Αγριάς, και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με συγκρατημένη αισιοδοξία, σίγουροι όμως πως θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η αποστολή εξάλλου του Κενταύρου Αγριάς που αναχωρεί σήμερα για τα Χανιά δηλώνει ετοιμοπόλεμη και αποτελείται από τους: Καραπαναγιωτίδη, Μπουργάνη, Κρατήρα, Μπότσαρη, Λοίζου, Ασαρίδη, Ζωναρόπουλο, Ανδρέου, Μιμίκο, Νούλη, Κεφαλά, Καρανάσιο, Αστέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου