Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Αποκλείστηκε η Νεα Ιωνία

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Η μεγάλη κούραση από το πολύωρο ταξίδι που κράτησε τρεις ημέρες σε συνδυασμό με την δυναμικότητα της Αστραχανότσκα οδήγησαν την Νέα Ιωνία σε ήττα με 44-22 στον επαναληπτικό του EHF Cup και ταυτόχρονα αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος παρότι είχε νικήσει 28-27 στο πρώτο ματς δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φτάσει στο Αστραχάν.
«Μετά από κάποιο σημείο το βασικό για εμάς ήταν όλες οι παίκτριες να τελειώσουν το ματς
χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Δεκτό τα συνεχόμενα παιχνίδια και η μεγάλη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά αυτή η ταλαιπωρία ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια. Τα κορίτσια είχαν να κοιμηθούν τρία βράδια! Δεν χαρήκαν ούτε τον αγώνα με όλα αυτά που έγιναν», σχολίασε η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου που έμεινε στην Αθήνα για λόγους υγείας, αλλά είχε πολύ συχνή επαφή με την αποστολή στο Αστραχάν.
ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ- ΝEA ΙΩΝΙΑ 44-22 (22-8)
ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ (Σερέγκιν): Ριάμπτσεβα, Σισένοβα 2, Ζιλινσκάϊτε Γ. 2, Σμίρνοβα, Γκοντσάροβα 2, Κουζνέτσοβα 3, Γκορτζένινα 8, Βιαχίρεβα 9, Ανόσκινα, Ζιλινσκάϊτε Β. 3, Ρατσιτέλεβα 3, Ταράσοβα 3, Ιλίινα 2, Κλιμένκο, Τρούσοβα, Γιεζίκαβα 7.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Πένιοβιτς): Κεπεσίδου, Κοτσαμπουϊκίδου, Παπανικολάου 3, Μπράουερ 3, Παπά 5, Χοτοκουρίδου, Κωστοπούλου 2, Χρονοπούλου, Τσακάλου 8, Χρυσή 1, Μίλισιτς.
Διαιτητές: Σέκουλιτς- Γιόβαντιτς (Σερβία). Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 4/4-0/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου