Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού

ΠΗΓΗ: panetolikosac.gr
 
Στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου της Α2 χάντμπολ γυναικών Ελλάδας η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα.
Σε ένα ματς για γερά νεύρα η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 16 - 15. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε νωθρά με αποτέλεσμα να κυνηγάει το σκορ από νωρίς και το ημίχρονο να τελειώνει με 8 - 6 υπέρ της γηπεδούχου.
Στο 2ο ημίχρονο και μετά τις οδηγίες του προπονητή κυρίου Ραμμόπουλου και του βοηθού του κ. Καλλιακμάνη η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά, έσφιξε την άμυνά της και είχε καλύτερες επιθετικές επιλογές. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι διαιτητές κατακύρωσαν ως κανονικό το εκπρόθεσμο, κατά την άποψη μας, τελευταίο σουτ που κατέληξε από κόντρα στα δίχτυα της ομάδας μας και έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ 16 - 15.
Γενικότερα τραγική η διαιτησία του διαιτητικού δίδυμου από την Αθήνα. Επόμενος αγώνας με την ομάδα του Άρη Νίκαιας την Κυριακή 30 - 11- 2014 και ώρα 14:00 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, όπου καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού μας να δώσει βροντερό παρόν.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ραμμόπουλος): Ταταράκη Τ/Φ, Σπυροπούλου Τ/Φ, Καλογήρου Τ/Φ, Αργύρη Τ/Φ, Δήμου 3, Κοκώνη 3, Πουρνάρα, Κουτσαυτοπούλου, Στιβανάκη, Μαντέλλου 1, Πατσέα, Κολοβού, Παπαδοπούλου, Αποστολοπούλου, Κορομηλά 7, Μάνθου 1, Θεοδώρου, Σκοτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου