Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Στο Λουτράκι "ανοίγει" αύριο η 8η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον NOTOSPORT
http://www.eleftheriaonline.gr/

 
Με δύο παιχνίδια ανοίγει αύριο η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, η οποία θα διεξαχθεί σε... δόσεις, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τριών ελληνικών ομάδων.
Αύριο το βράδυ στην Πολιτεία η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΑΣΕ Δούκα και έχει την ευκαιρία -έστω και προσωρινά- να «πιάσει» τον Διομήδη Άργους στην κορυφή της βαθμολογίας. Άλλες χρονιές το ματς αυτό θα ήταν ντέρμπι, όμως φέτος το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων παρουσιάζεται πολύ αποδυναμωμένο και ως τώρα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο Λουτράκι, αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του τοπικού Ποσειδώνα με τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ, μια που οι «νεοφώτιστοι» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην έκτη θέση της κατάταξης, ένα βαθμό πίσω από τον αυριανό αντίπαλό τους. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού από τη μεριά της θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της, έχοντας στο μυαλό της και την επικείμενη αναμέτρηση με τη Ραντίτσκι στη Σερβία, στο πρώτο ευρωπαϊκό «ταξίδι» στην ιστορία του συλλόγου.
Η 8η αγωνιστική θα συνεχιστεί με τρία ματς το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Τετάρτη (26/11), με την αναμέτρηση του (επίσης «Ευρωπαίου») ΓΑΣ Κιλκίς με τη Δράμα.
Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/11
Λουτρακίου 18:00 Ποσειδών Λουτρ.-ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Μερτινιάν-Συρεπίσιος)
Πολιτείας 21:00 ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα (Ανταλής-Τσάκωνας)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
Διομήδης Άργους 13
ΑΕΚ 11
ΠΑΟΚ 11
Φίλιππος Βέροιας 9
Ποσειδών Λουτρακίου 8
ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 7
Αναγέννηση Βύρωνα 6
Φοίβος Συκεών 6
ΓΑΣ Κιλκίς 5
ΑΣΕ Δούκα 4
ΧΑΝΘ 4
Δράμα 1986 0
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/various/item/5337-loutraki-handball

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου