Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Εμφύλιος" στο χάντμπολ

Πηγή: http://www.novasports.gr/
Ελληνικό «εμφύλιο» περιλαμβάνει ο 3ος γύρος του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ, καθώς ο ΑΣΕ Δούκα και ο ΓΑΣ Κιλκίς θα αναμετρηθούν με «έπαθλο» μία θέση στους «16» της διοργάνωσης.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 22/11 (18:00) στο Δαΐς, με διαιτητές τους Ολλανδούς Ρούουντ Γκέρετς και Πολ Γκέρετς, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (29/11) στο Κιλκίς.
Οι δύο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα -αν και ο ΓΑΣ δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες σημάδια βελτίωσης- και το γεγονός αυτό «προδίδει» ότι η διπλή ευρωπαϊκή αναμέτρησή τους θα είναι αμφίρροπη.
Για την ίδια διοργάνωση, ο... πρωτάρης στην Ευρώπη Ποσειδών Λουτρακίου έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη σερβική Ραντνίτσκι.
Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξάγεται επίσης το Σάββατο 22/11 (20:00) στο Κραγκούγεβατς, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο. Η Ραντνίτσκι είναι μία ισχυρή ομάδα και πριν από δύο χρόνια είχε φτάσει ως τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ (αποκλείοντας στην πορεία με δύο νίκες τον Αερωπό Εδεσσας), οπότε προβάλλει ως το φαβορί του ζευγαριού, όμως το συγκρότημα του Νίκου Γραμματικού δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαιτητές του αυριανού αγώνα θα είναι οι Ισραηλινοί Γιαρόν Μπεν-Νταν και Ασάφ Φαράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου