Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

H Κλαούντια Κορέια στον ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Σε μία μεταγραφή που θα τον ενισχύσει στην προσπάθεια για το νταμπλ του γυναικείου χάντμπολ, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Πορτογαλίδας περιφερειακού Κλαούντια Κορέια.
Τα τελευταία χρόνια η Κορέια ήταν μέλος της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας Αλαβάριουμ. Σε ευρωπαϊκά κύπελλα μετράει 26 γκολ σε τέσσερις αγώνες, ενώ στην πατρίδα της έχει αναδειχθεί αρκετές φορές κορυφαία παίκτρια σε αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και έγινα μέλος της οικογένειας του
ΠΑΟΚ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους» δήλωσε η 24χρονη αθλήτρια, που έχει ύψος 1,70μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας.
«Είναι μία παίκτρια που θα μας βοηθήσει στην περιφέρεια, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Είναι νεαρή, έχει κίνητρο να αναδειχθεί και αυτό σημαίνει ότι θα δώσει το 100% στην ομάδα», επισήμανε η προπονήτρια του Δικέφαλου, Γρηγορία Γκόλια.
«Θεωρώ ότι η ομάδα μας ήταν πλήρης, όμως με την έλευση της Κορέια αυξάνονται οι πιθανότητες για την κατάκτηση του νταμπλ, που αποτελεί τον ένα και μοναδικό στόχο μας», υπογράμμισε ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης και πρόσθεσε ότι «μετά την κίνηση αυτή, για την οποία θα γίνει εκτενής αναφορά σύντομα, καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας ενισχύσει όπως αυτός, ξέρει για να τελειώνουμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου