Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ευρεία νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε ή ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο κλειστό της Λαμίας. Κέρδισε στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορία, την ομάδα του Ιωνικού Ν. Μαγνησίας, με το συντριπτικό 17 - 44.
Η νίκη αυτή είναι μάλιστα η μεγαλύτερη σε εύρος την φετινή χρονιά, για την ομάδα της Αγριάς, μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες που έχει σημειώσει ο Κένταυρος από το 2008 που ξεκίνησε τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα του Χάντμπολ, ενώ είναι και η πιο μεγάλη σε εύρος ήττα που έχει δεχθεί το ιστορικό σωματείο της Λαμίας (πηγή το ηλεκτρονικό αρχείο της ΟΧΕ από την περίοδο 2000 - 2001 μέχρι σήμερα) τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενο στις εθνικές κατηγορίες.
Το παιχνίδι ήταν σε μια ισορροπία και για τις δύο ομάδες μέχρι το 10ο λεπτό, όταν και ο Κένταυρος είχε ένα προβάδισμα 2 τερμάτων. Από το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, εφαρμόζοντας προωθημένες άμυνες, η ομάδα της Αγριάς κατάφερε να περιορίσει την κυκλοφορία της μπάλας στις επιθέσεις του Ιωνικού, υποχρεώνοντάς τους σε πολλά λάθη. Έτσι στο 23ο λεπτό ο Κένταυρος είχε διευρύνει τη διαφορά σε 10 - 20, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με σκορ 10 - 23 για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό, έχοντας μάλιστα υψηλή αποτελεσματικότητα στα σουτ που επιχειρούσαν, έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 17 - 44 για τον Κένταυρο Αγριάς. Αξίζει να αναφέρουμε τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας του Κενταύρου, αλλά και τα τρία χαμένα πέναλτι από την μεριά τους.
Τα δεκάλεπτα: 6 - 8, 9 - 16, 10 - 23, 12 - 30, 14 - 37, 17 - 44.
Ιωνικός Ν. Μαγνησίας: Μακρής, Μπουλάς Α., Τούτσης (7), Μακρής Αθ., Κοντογιώργος (2), Μπουλάς (1), Μακρής Χρ. (2), Καζάντζης, Σωτηρίου, Γαρίδας (1), Γιαννιτσόπουλος (4).
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Μπουργάνης, Λοίζου (1), Κεφαλάς, Ανδρέου (8), Ιακωβίδης (5), Βαλκαμελής (2), Κουρίδης (1), Σκετόπουλος (1), Ασαρίδης (6), Κατσαρός (1), Τσαμαντουρίδης (1), Ζωναρόπουλος (7), Αδάμ (7), Νούλης (2), Μιμίκος (2).
Με την νίκη αυτή και σε συνάρτηση με την νίκη του Λεωνίδα μέσα στον Έσπερο Καλλιθέας, η ομάδα της Αγριάς είναι επικεφαλής στον όμιλό της με +4 βαθμούς από τον δεύτερο Έσπερο Καλλιθέας και +7 από τον τρίτο Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, και κρατάει πια στα χέρια της, την υπόθεση πρωτιάς στον όμιλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου