Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Άνετα ο Ποσειδώνας τον ελλιπή Φοίβο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Την 7η νίκη του στην Α1 Ανδρών πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με 26-19 επί του μαχητικού Φοίβου Συκεών στην πρεμιέρα (12η αγωνιστική) του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος. Έτσι έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο ο Ποσειδώνας σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 15 βαθμούς.
Ο Φοίβος παρατάχθηκε με βασικές απουσίες, αφού για διαφόρους λόγους έμειναν στην Θεσσαλονίκη οι Κότσιφας, Καβουσανάκης, Ιωαννίδης, Παρπούλας, ενώ παρότι ήταν στην αποστολή ο Παπαγεωργίου ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να συνεισφέρει. Είναι χαρακτηριστικόπως οι φιλοξενούμενοι είχαν κάτω από τα δοκάρια τον 16χρονο Μπέτσιο και στον πάγκο τον 17χρονο Μουρατίδη!
Ο Ποσειδώνας έλεγχε τον ρυθμό σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως παίρνοντας μία δίκαιη νίκη. Επιθετικά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και ουσιαστικά η καλή αμυντική του λειτουργία του έδωσε το δικαίωμα να φτάσει εύκολα στους δύο βαθμούς.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 26-19
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 6-4, 8-5, 10-7, 14-8 (ημχ.), 16-10, 18-12, 19-13, 23-14, 23-17, 26-18, 26-19
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 3, Τσικογιαννόπουλος 2, Βαμβακάς, Πέρρος 9, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 3, Μανιουδάκης, Τρουπής 2, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 3.
ΦΟΙΒΟΣ (Βασίλης Σκανδάλης): Μπέτσιος, Παπαγεωργίου, Ναουμίδης 2, Μπαλαμός 5, Σαουλίδης 4, Αποστολίδης 7, Καφαντάρης, Μέτσης, Τάτσης 1, Χατζηβακαλέλης, Ανδρεαδάκης, Τραιανός, Τσιντίδης, Μουρατίδης. Διαιτητές: Κολλάρος- Τσακανίκας, Κόκκινη: 36:42 Βαμβακάς (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 5-2, πέναλτι: 3/3-1/1
Η συνέντευξη Τύπου
Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Ποσειδώνα): «Ο Φοίβος ήρθε με ελλείψεις και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια του. Μετά από 1,5 μήνα αποχής είναι δύσκολο να κρατήσεις συγκεντρωμένη μία ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Εύχομαι η Ομοσπονδία να λύσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν εξαιτίας της μεγάλης διακοπής».
Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής Φοίβου Συκεών): «Σταθήκαμε καλά δεδομένου των απουσιών. Ξέραμε ότι ο Ποσειδώνας είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ο προγραμματισμός που θα γίνει από την Ομοσπονδία να είναι σωστός και να σκεφτεί τα ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν καθημερινές. Για την αποχή δεν ευθύνονται τα σωματεία, είναι κρίμα να την πληρώσουν αυτά».
Δημήτρης Μπαλαμός (παίκτης Φοίβου): «Κατεβήκαμε με πολλές απουσίες. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα που μας στοίχισαν. Προσπαθήσαμε όμως μέχρι το τέλος».
Γιώργος Μπάρμπας (παίκτης Ποσειδώνα): «Ήταν μεγάλο το κενό χωρίς αγώνες και για αυτό υπήρχε άγχος. Όσο περνούσε η ώρα πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Κερδίσαμε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου