Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Α1 Ανδρών: Δύσκολη νίκη στο ντεμπούτο Γεωργιάδη

Πηγή : www.paok24.com
 
Του Ηλία Τάταλα
Με προβλήματα στην άμυνα και εμφανή την απουσία του Παλάσκα στην περιφέρεια της επίθεσης ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη από τη ΧΑΝΘ, στο ντεμπούτο του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο. Η άμυνα της ΧΑΝΘ έκλεισε τη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ δημιουργώντας προβλήματα στον Τρουμπέτας και δυσκόλεψε εξαιρετικά τις πάσες στο πίβοτ. Το θετικό αποτέλεσμα σφραγίστηκε με ένα γκολ του Κώστα Βότση είκοσι δεύτερα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 26-27.
Θετικός ο Γουργούμης με 16 αποκρούσεις, ενώ στο σκοράρισμα ο Δημήτρης Τσακίρης πέτυχε 8 γκολ και ακολούθησαν οι Τρουμπέτας με 5 (5/10, 4 σουτ στο δοκάρι) και Τσίλης επίσης με 5 (5/6). Εκτός του Παλάσκα δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ορφανουδάκης και Χρήστος Νικολαΐδης από πλευράς ΠΑΟΚ. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές, εκ των οποίων και αρκετοί φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Οι συνθέσεις:
ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος), Μπουκοβίνας, Ιωαννίδης, Φραγγής, Καφαντάρης 1, Σπυρόπουλος 1, Σαρηγιαννίδης 4, Λάππας 3, Ναουμίδης, Κόντης 1, Αργυρίου, Ράμμος 2, Σιμιτσής 4, Παντελίδης 2, Κεσίδης 8, Τσαβδάρης, Μπαϊρλής
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Γουργούμης, Ορφανουδάκης, Ζάγκας, Τσακίρης, Πίτσιος, Τσίλης 5, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης Χρ., Νικολαΐδης Ν., Βότσης 4, Τρουμπέτας 5, Πετρίδης 4, Παπαδόπουλος, Ιλερής, Κοκώνης 1, Κεσίδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου