Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τουρνουά δημοτικών σχολείων στο Βόλο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Σχολικό τουρνουά Χειροσφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων του Βόλου διοργάνωσε ο ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με τον Κένταυρο Αγριάς. Για δύο μέρες (13 - 14 Φεβρουαρίου) το κλειστό του ΕΑΚ Βόλου γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές .
Συμμετείχαν 20 σχολεία της περιοχής του Δήμου Βόλου (από Βόλο, Ν.Ιωνία, Αγριά, Κ. Λεχώνια, Α. Λεχώνια) με 34 ομάδες αγοριών και κοριτσιών.
Και τις δύο μέρες του τουρνουά γύρω στα 400 παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους Χάντμπολ, 
γνωρίζοντας τη χαρά του αθλητισμού, στα δύο αυτοσχέδια γήπεδα Χάντμπολ που έγιναν στο κλειστό του Βόλου για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Η διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε πλευρά και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα οι άνθρωποι της δημοτικής επιχείρησης Βόλου, οι προπονητές, αθλητές και αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς, αλλά και η λέσχη ειδικών δυνάμεων Βόλου.
Και στις δύο μέρες του τουρνουά παρευρέθηκε ο Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης κ. Χατζηπαρασίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τη σχολική σύμβουλο Μαγνησίας κ. Χατζηπαντελή Αθανασία, για να δρομολογήσουν τη διοργάνωση στο Βόλο, από την ΕΑΠ ΟΧΕ,
σεμιναρίου Χειροσφαίρισης για καθηγητές φυσικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου