Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ

Πηγή: http://handball.org.gr/
 
Χθες στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Ιωνικού ΝΦ, που συνέπεσε με τον εορτασμό των 85 χρόνων ιστορία του Συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο από την γέννηση του Ιωνικού το 1929 από το μικρασιατικό στοιχείο της πόλης. Σε αυτό το βίντεο την μερίδα του λέοντος είχε το χάντμπολ -που όπως αναφέρθηκε- πρόσφερε δόξα και αίγλη στον Σύλλογο, αλλά και 15 τίτλους σε επίπεδο Ανδρών (10 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα).
Αναφορά έγινε σε όλα τα τμήματα, ενώ υπήρξαν και δηλώσεις του Προέδρου Απόστολου Κόντου, του γ.γ. Χρήστου Σύλλα και όλων των μελών του Δ.Σ. Στην γιορτή τιμήθηκαν από το χάντμπολ οι επίλεκτοι αθλητές του ο ορθοπεδικός Γιάννης Αποστολόπουλος και ο χειρουργός- καρδιολόγος Κρίτων Ρουκάς. Παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά- Αποστολάκη, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος και βραβεύτηκε και ο Θεόδωρος Βουδούρης, ο Τάσος Δανήλος, ο Νίκος Δανήλος.
«Ο Ιωνικός τίμησε όπως τους άξιζε δύο μεγάλους επιστήμονες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς ανταλλάγματα. Προέρχονται από τα σπλάχνα του Ιωνικού ΝΦ και τους άξιζε απόλυτα αυτή η τιμή», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο «δάσκαλος» Τάσος Δανήλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου