Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας των τμημάτων υποδομής Ελπίδων Πάτρας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υποδομών και αναπτυξιακών τμημάτων , έκοψε ο σύλλογος μας το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο , παρουσία των αθλητών-τριων , γονέων ,προπονητών και υπευθύνων της ομάδος. Στην ομιλία τους οι υπεύθυνοι της ομάδος , ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την ομάδα και για την στήριξή τους.
Επίσης τους ενημέρωσαν για τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο άθλημά μας με την παρατεταμένη αποχή των διαιτητών από όλες τις διοργανώσεις , καθώς και για 
την μη καταβολή των οφειλόμενων οδοιπορικών των τελευταίων δύο -τριών χρόνων, προς τα αθλητικά σωματεία.
Μέσα σε όλα αυτά τα γεγονότα , η ομάδα μας προσπαθεί να υλοποιήσει διάφορες αθλητικές και εξωαγωνιστικές δράσεις για τα παιδιά με στόχο να τα κρατήσει στους αγωνιστικούς χώρους ,να τους αυξήσει το ενδιαφέρον για άθληση με σκοπό την δημιουργία σωστής αθλητικής παιδείας .
Η κοπή της πίτας μας είχε και τα ευχάριστα , όπου οχτώ φλουριά συνολικά μοιράστηκαν στους τυχερούς-ρές αθλητές και αθλήτριες των υποδομών μας.
Να ευχαριστήσουμε τους σπόνσορες της ομάδος οι οποίοι συμμετείχαν στα δώρα , τα Ζαχαροπλαστεία ΠΛΕΓΑΣ για την βασιλόπιτα ( για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά) , το Γυμναστήριο Energy Fitness club ( Καλαβρύτων 52-56) ένα μήνα δωρεάν συνδρομή καθώς και το βιβλιοπωλείο Copy-Copy ( Ευβοίας και Ανθείας ) για την δωροεπιταγή και τα άλλα δώρα που πρόσφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου