Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Διπλό σωτηρίας για Φοίβο μεσα στην Κατερίνη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 20-18 επί του Αρχελάου στην Κατερίνη σημείωσε ο Φοίβος Συκεών που τον βάζει στα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό ήταν το 3ο «διπλό» στην φετινή σεζόν για τον Φοίβο μετά την Έδεσσα και τον Βύρωνα που συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις εκτός έδρας. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Γιώργο Κότσιφα και τον πλέι μέικερ Παναγιώτη Αποστολίδη που ήταν «μαέστρος» σε επίθεση και άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία του αγώνα σε όλο το παιχνίδι και κατέκτησαν δίκαια τους δύο
βαθμούς. Αντίθετα για τον Αρχέλαο ήταν μία ήττα πολύ άσχημη που κάνει πλέον βήματα πίσω μετά το καλό σερί που είχε κάνει στο φινάλε του α' γύρου. Μελανό σημείο του ματς ο σοβαρός τραυματισμός του Σαϊδέ στο γόνατο σε σύγκρουση με τον Ιωαννίδη με τον αθλητή του Αρχελάου να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
«Ήταν μία μεγάλη νίκη. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Ελέγχαμε τον ρυθμό και τρέξαμε όταν έπρεπε. Στο παιχνίδι 6 εναντίον 6 τα πήγαμε πολύ καλά», σχολίασε ο προπονητής του Φοίβου Βασίλης Σκανδάλης.
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 18-20
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-3, 4-6, 5-9, 7-10, 9-12 (ημχ.), 11-14, 13-15, 13-17, 14-18, 16-19, 18-20
ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γιώργος Καραδήμος): Σαϊδές, Σαμλίδης 1, Εγγλέζος, Τσάβες, Δράντζιος, Τριανταφύλλου 7, Ασαρίδης 2, Ραντζέλοβιτς, Χρυσός, Ράντος 1, Κοσμίδης, Μελικιάν, Ξώνης, Βουτσάς 7, Θυμιόπουλος, Παπαδόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ (Βασίλης Σκανδάλης): Παπαγεωργίου, Κότσιφας, Σαουλίδης, Ανδρεαδάκης, Τσιντίδης, Μπαλαμός 4, Αποστολίδης 7, Μέτσης 4, Ιωαννίδης 4, Καφαντάρης, Τάτσης, Παρπούλας, Ναουμίδης 1, Χατζηβακαλέλης, Χατζηαγαπίου.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 0/1-2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου