Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΕΤΡΑΔΑΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
 
Πρεμιέρα αύριο στην 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό της Νέας Κίου (18:00). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ, αλλά έχουν πλέον διαφοροποιηθεί οι στόχοι τους. Από την μία πλευρά οι «Λύκοι» βρίσκονται στο «κυνήγι» της ΑΕΚ και της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» θέλει να κρατήσει την 3η θέση, νιώθοντας όμως «καυτή» την ανάσα των ΠΑΟΚ, Ποσειδώνα και ΓΑΣ Κιλκίς με τους δύο τελευταίους να έχουν φιλοδοξίες εισόδου στην πρώτη τετράδα.
Ειδικότερα ο Δούκας βρίσκεται συγκυριακά σε δύσκολη κατάσταση μετά την εντός έδρας ήττα- σοκ από τον Αερωπό, αλλά και τα σκληρά παιχνίδια που ακολουθούν με την Ουκρανική Ζαπορόζιε για το Τσάλεντζ Καπ.
«7 στα 7» για Διομήδη!
Επιπροσθέτως η παράδοση δεν ευνοεί καθόλου την ομάδα του Γιώργου Κρανάκη. Ο Διομήδης μετράει 7 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς των δύο ομάδων την τελευταία τριετία. Τελευταία νίκη του Δούκα ήταν στις 2/4/2011 με 25-24 στο Άργος για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έκτοτε οι «Λύκοι» έχουν 4 εντός και 3 εκτός έδρας νίκες επί του Δούκα με τελευταία αυτή του α' γύρου με 28-21 στο Δαϊς.
Αντίθετα η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια «τρέχει» ένα σερί 11 συνεχόμενων νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
«Να αλλάξουμε την εικόνα μας»
Ο δεξιός ίντερ του Δούκα Νίκος Μουντζουρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για το παιχνίδι: «Προερχόμαστε από μία ήττα που προήλθε από την χειρότερη μας φετινή εμφάνιση. Ξέρουμε πως Διομήδης και ΑΕΚ είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γενικά το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο. Έχουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται σωστή διαχείριση για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου