Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Εβδομάδα αγάπης από Διομήδη και Δεσμούς αίματος

 
Πιστή στις εξαγγελίες η διοίκηση του Διομήδη κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τους Δεσμούς Αίματος, καλεί τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο με το σύνθημα "φοράμε την στολή μας, σηκώνουμε τις κάλτσες μας, παίρνουμε την μπάλα μας και ξεχυνόμαστε στο γήπεδο της ζωής, χέρι - χέρι με τους Δεσμούς Αίματος, για μια ακόμα μεγάλη νίκη."
Οι Δεσμοί Αίματος και ο Διομήδης λοιπόν διοργανώνουν μια «εβδομάδα αγάπης», αυτή την εβδομάδα στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους – Μυκηνών, η οποία περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:
• Αιμοδοσία στις ακόλουθες ημερομηνίες: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 17:00 – 20:30 και Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 09:00 – 13:30.
• Συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες των καταστροφικών σεισμών στην Κεφαλλονιά, τους ανθρώπους που δίνουν αγώνα για να ξεπεράσουν την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η ζωή τους. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι δράσεις που σχετίζονται με την συγκέντρωση τροφίμων (ξηρή ή συσκευασμένη), θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις αιμοδοσίες στους ίδιους χώρους και τις ίδιες ώρες.
Σε αυτό τον αγώνα θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για το αίμα, για τον άνθρωπο, για την ζωή και εδώ η νίκη είναι μονόδρομος, η ανάγκη της επιτακτική.
Διομήδης, Δεσμοί Αίματος και κυρίως όλοι οι φίλοι αυτής της ομάδας, όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Να είστε όλοι εκεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου