Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΧΑ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Παρουσία πολλών συντελεστών του αθλήματος και μέσα σε ζεστό κλίμα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής έκοψε χθες το βράδυ την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Προέδρου της ΟΧΕ Παντελή Χατζηιωάννου. Το παρών έδωσαν επίσης από την ΟΧΕ ο Ταμίας Αντώνης Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Α. Μανδάς, ο Ειδικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Ε. Παπαχαρτοφύλης καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Α. Κοντογιώργος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας και το μέλος Νίκος Κορρές και ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής.
Τα τυχερό φλουρί του συνδέσμου κληρώθηκε στον Αχιλλέα Βήτα ενώ ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χατζηιωάννου δωροθέτησε δύο ακόμα φλουριά, τα οποία κέρδισαν οι Π. Αντωνόπουλος και Γ. Περδικούρης. Στα πλαίσια της χθεσινής εκδήλωσης, το ΔΣ του συνδέσμου τίμησε επίσης, τα
πρώην μέλη του ΣΥΔΧΑ, Α. Μανδά και Ε. Παπαχαρτοφύλη για το έργο και την πολυετή προσφορά τους στο σύνδεσμο και τη διαιτησία.
Ο πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ κ. Ε. Κυριακούλιας, επεσήμανε: "Είναι ζωτικής σημασίας αυτός ο σύνδεσμος τον οποίο υπηρετώ 37 χρόνια. Κάνουμε αγώνα για να κρατήσουμε το σύνδεσμο ανοιχτό πληρώνοντας οι ίδιοι τα έξοδα γι αυτό τον χώρο. Δεν θα επιτρέψω να κλείσει ο σύνδεσμος στα χέρια μου. Παρά τα προβλήματα, εδώ γίνεται εποικοδομητική δουλειά με προβολές και σεμινάρια κάθε Δευτέρα, ενώ και φέτος διοργανώσαμε σχολή διαιτησίας με 10 επιτυχόντες τους οποίους θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε στο άθλημα. Πιστεύω ότι ο διάλογος που έχει ξεκινήσει θα αποδώσει και οι όποιες αντιθέσεις, που φυσιολογικά υπάρχουν, αποτελούν δείγμα υγείας και θα συμβάλλουν στην εύρεση της καλύτερης λύσης"
Ο πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Π. Χατζηιωάννου με ενωτικό πνεύμα απηύθυνε έκκληση προς όλους τους φορείς του αθλήματος να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία όλων των φορέων για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του αθλήματος. Η ομοσπονδία αναγνωρίζει και εκτιμά το έργο των διαιτητών. Έχω την πεποίθηση ότι ο γόνιμος διάλογος που έχουμε ξεκινήσει θα συνεχιστεί, και σύντομα θα βρεθούν κοινά αποδεκτές και ρεαλιστικές λύσεις.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ κ. Α. Νικολίτσας αφού ευχήθηκε υγεία και καλές διαιτησίες, ευχαρίστησε τους διαιτητές του συνδέσμου που παρά τις οικονομικές δυσκολίες προσπαθούν να έχουν όσο γίνεται λιγότερα κωλύματα και εξέφρασε την άποψη ότι με την βοήθεια όλων των φορέων του αθλήματος, τα προβλήματα θα βρουν σύντομα την λύση τους.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Ι. Βαρελτζής ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με την ενημέρωση που είχε ο σύνδεσμος των προπονητών κατά την διάρκεια της αποχής και ζήτησε να εξακολουθήσει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής του φορέα των προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου