Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΤην 5η νίκη του πανηγύρισε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 31-26 του Άρη στη Νίκαια. Ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε τους δύο βαθμούς, χάρις την πολύ καλή του εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου, όπου... έτρεξε και ήταν αποτελεσματικός με αποτέλεσμα να προηγηθεί 13-21. Από το 40' και μετά ο Άρης επέδειξε μεγάλη μαχητικότητα και με εξαιρετικούς τους Κλημανόγλου και Ρηγάκη, πλησίασε επικίνδυνα στα τρία γκολ (26-29) λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Τελικά ένα γκολ της κλάσης του Νίκου Κοκκώνη με το ένα χέρι μετά από ριμπάουντ, «καθάρισε» το ματς.
Δηλώσεις:
«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο με ενέργεια και διάθεση, συνεχίζοντας ουσιαστικά την εμφάνιση με τον Διομήδη. Στο τελευταίο 20λεπτο χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Ίσως και να επήλθε κούραση από το ματς της Τετάρτης, αλλά πήραμε αυτό για το οποίο ήρθαμε», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.
Από την πλευρά το ο Τάκης Μελετάκος –που δεν είχε στην διάθεση του τον τραυματία Λεωνίδα- είπε: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του και να βάλει εύκολα γκολ. Στο δεύτερο η εικόνα μας βελτιώθηκε πολύ. Κάναμε την αντεπίθεση μας, αλλά την ξεκινήσαμε κάπως αργά».
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ 26-31
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 5-12, 9-15 (ημχ.), 13-21, 21-26, 26-31
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 3, Κουρής 1, Κλημανόγλου 9, Μπουλούμπασης 4,
Γαλανάκης, Μελετάκος Γ., Γρηγοράκης, Μαλανδρένιας, Χατσίκας 2, Χρηματόπουλος, Μανουσέλης 1, Τριάντης 2, Μουρελάτος, Χρόνης, Γραμματικόπουλος 4.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος, Κότσιτς, Αποστολίδης
Β., Κοκκώνης 6, Αποστολίδης Π. 1, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 7, Τσακίρης 4, Περβανάς, Τσάτσος 5, Καράγγελος, Σεβαστίδης 1
Διαιτητές: Τσάκωνας-Ανταλής Δίλεπτα: 6-1 Πέναλτι: 4/4-2/2
Κόκκινες; 50:14 Κουρής-43:13 Τσακίρης (για επικίνδυνο παιχνίδι-δεν κρατήθηκαν δελτία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου