Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Με όπλο την άμυνα ο Δούκας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά έχοντας σταθερή απόδοση και πολύ καλή αμυντική λειτουργία ο Δούκας έφτασε στην 7η νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας 23-19 της ΧΑΝΘ. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» σε ένα ακόμα ματς είχε σε πολύ καλή ημέρα τους Γιώργο Γεωργιάδη (14/33 επεμβάσεις) και Παναγιώτη Νικολαϊδη (8 γκολ). Στον αντίποδα η ΧΑΝΘ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση και σε κρίσιμα σημεία που θα μπορούσε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος δεν είχε το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν. Ουσιαστικά τελευταία φορά που πλησίασαν στα δύο γκολ οι γηπεδούχοι ήταν στο 20', όταν ο Σεϊρεκίδης μείωσε σε 8-10, έκτοτε η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τα 4 γκολ, που συνιστούσε μία διαφορά ασφαλείας για τον Δούκα, την οποία και κράτησε μέχρι το φινάλε. Πάντως ο Δούκας δεν κέρδισε «αναίμακτα», αφού έχασε λόγω αποβολής τον πλέι μέικερ Θόδωρο Γκέρτσο, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη για εξύβριση και θα χάσει σίγουρα μία αγωνιστική, δηλαδή την επόμενη που είναι το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του ΑΣΕΔ Γιώργος Κρανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου 
εμφανώς χαρούμενος, αλλά και προβληματισμένος (για την κόκκινη του Γκέρτσου): "Σημειώσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, παίζοντας δυνατά - και σε κάποια σημεία του αγώνα πιεστικά - στην άμυνα, έχοντας τον έλεγχο καθόλη τη διάρκειά του... Νιώθω ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών μου, ιδιαίτερα για τον αγωνιστικό χαρακτήρα και το πάθος που δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια, όπως και σήμερα... Θεωρώ ότι η κόκκινη κάρτα του Γκέρτσου ήταν μάλλον άδικη, σε μια φάση και ένα χρονικό σημείο που δεν δικαιολογούσε τέτοια αυστηρότητα εκ μέρους των διαιτητών..."
ΧΑΝΘ- ΔΟΥΚΑΣ 19-23
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 7-10, 9-14 (ημχ.), 11-18, 15-20, 19-23
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Λοίζος, Μπουκοβίνας, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος Π., Κοκτσίδης 1, Αργυρίου 2, Σεϊρεκίδης 2, Κόντης, Παντελίδης 1, Κεσίδης 5, Τάτσης 3, Ανανιάδης 4, Παπαδόπουλος Θ.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 4, Γεωργίου, Τόμπρος 2, Αργυράκης, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης 8, Τζηράς, Γεωργιάδης, Στουμπής Δ., Ντούνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας 3, Στουμπής Π. 2.
Διαιτητές: Μιχαηλίδης- Κατσίκης, Κόκκινη: 30' Γκέρτσος (εξύβριση διαιτητή, κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 2/3-3/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου