Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Pregame: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Σίγουρα ο αγώνας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 8η αγωνιστική διεξάγεται στο Λουτράκι όπου ο τοπικός Ποσειδώνας Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει τον Αερωπό Έδεσσας. Για τους γηπεδούχους είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα και να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά από την υπόθεση παραμονής, η οποία μάλλον και θα σταματήσει να τους αφορά. Από τον Ποσειδώνα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τούρκια που είχε ενοχλήσεις στην μέση ολόκληρη την εβδομάδα και δεν προπονήθηκε, ενώ μικροενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν άλλοι αθλητές δεν θα σταθούν εμπόδιο για την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Από την άλλη πλευρά ο Αερωπός θέλει τους δύο βαθμούς για να μπορέσει να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος πιθανό στραβοπάτημα του Φοίβου, που παίζει με τον Διομήδη. Σοβαρή απουσία αυτή του Αρβανιτίδη που ράγισε το χέρι του στον αγώνα με τον Διομήδη για το κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα και από ότι φαίνεται θα επανέλθει μετά την διακοπή των Χριστουγέννων στην ενεργό δράση.
Ο προπονητής τον γηπεδούχων Κώστας Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε στο handball.gr:
"Είμαστε ανεβασμένοι αγωνιστικά αλλα και ψυχολογικά, στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι είτε αγωνιζόμαστε με ομάδα πιο ισχυρή απο εμάς είτε με πιο αδύναμη. Η ομάδα έχει κάνει μια καλή πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό."
Ο Χρήστος Τζουβάρας προπονητής του Αρεωπού Έδεσσας δήλωσε στο handball.gr:
"Θα αγωνιστούμε στο Λουτράκι μέσα σε μία δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική, όμως η νίκη είναι ο μόνο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό που έχει δημιουργηθεί από τον τραυματισμό του Αρβανιτίδη και πιστεύω οτι αν αγωνιστούμε όπως και στα τελευταία ματς θα πάρουμε εύκολα ή δύσκολα τους 2 βαθμούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου